destiny Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Následující odkazy obsahují sexuálně explicitní obrazové materiály, které by někoho mohly pohoršovat a jsou určeny výhradně pro osoby starší 18 let (21, kde je to vyžadováno zákonem) The following links include sexually explicit images that may be offensive to some people and are accessible only to persons of legal age 18 (21 where required) years Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek 3 Obrázek 4 Obrázek 5 Obrázek 6 Obrázek 7 Obrázek 8 Obrázek 9 Obrázek 10 Obrázek 11 Obrázek 12 Obrázek 13 Obrázek 14 Obrázek 15 [Editován dne 1/12/04 destiny] Citovat
michal 206 Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 sorry destiny, nejsem zadnej prudic, ale jen se ptam. je tohle jeste vhodne ne verejne forum? kdyby jsi dal odkaz, nereknu ani slovo, ale takhle... beru to tak, ze to je verejne pristupne a neni na to kazdy zvedav. ucin s tim sam jak uznas za vhodne. Citovat
Sepp Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Kolik si uztovala ta \"modelka\"? Pocitam, ze auto dodal tvuj kamos Citovat
Hadra Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Stejně ten kdo má auto, má už 18 ne?? a který děcko by hledělo na fórum o PG??No ne? Ovšem ta kost je milá. Já klepl jedné babě staré blbé auto a ta mě málem zabila. Tak nevím jestli bych uspěl s takovým chováním. Citovat
destiny Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 Tak co pánové, už je to lepší a nepohoršuje Vás to? Citovat
tomyka Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 ja som predchadzajucu verziu nevidel , a proti takemu linkovaniu nemam nic pocitam s tym ze keby sa take tuknutie stalo v Ke takejto babenke neviem ci by nevolala dajakeho \"pritele\" keri by to vysvetlil tym chalanom [Editován dne 1/12/04 tomyka] Citovat
destiny Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 V předchozí verzi jsem umístil přímo fotky do diskuze. Asi mají kluci pravdu, že to bylo hodně ostré. Tahle verze je určitě lepší. Citovat
tomyka Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 poxopil som. to uz by bolo barz:) Hadra: nemusi tu xodit len taky co ma auto Citovat
Tazman Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Tu minulou verzi jsem nevyděl ale tahle je dobrá. Měli dobrý že ty garáže nebyly fregventovaní a s tou dekouměly pecháček podlaha je špináva a studená. Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 :D:D:D:D:D [Editován dne 1/12/04 ZILA] Citovat
Operator Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Tak tímhle způsobem bych taky rád řešil takovej ?ukanec. Jen bych obrátil poměr mužů a žen... Citovat
John Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Dobrý způsob jak vyrěšit tuknuti v garažích... :D Citovat
Tazman Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Já vym že ta představa je nechutná. Ale chtěl bych vydět jak by to řešily dva kluci nebo dvě holky:D Citovat
rimmer Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Napsán autorem komisar takový malý tukanec to jde ale větší zboření policie to by za sex se neopravilo:D za vetsi zboreni beres ji beres zrovna domu na stalo ) Citovat
Tazman Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Za větší zboření, to byla asi brutální akcička (v gtaražích i mimo ně) a ta oprava : pár týdnů něhy a bylo by dobře:D Citovat
Hadra Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Já taky vozím v autě deku, ovšem teď je venku zima, poblíž garáže nejsou a 106 ce nejdou sklopit sedačky úplně dolů( maj to tak všeci??), tak mám smůlu. Leda doma:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.