dzana.m Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Timto bych chtel pozvat všechny přiznivce teto značky na před vanoční šou večeřička by byla kapřík nebo dle chuti klobaska nebo oboje plus salatek a pak by bylo navazaní na silvestr a pulnoční ohnostroj a nejaké zimní radovanky jizda na saních atd.. doufám že učast bude dobrá Pitaři doufám že tentokráz bude pít pivko a zustanete ::D:D:D ceny za ubytovaní a jine dotazy zodpovym a datum konaní by byl 11 až 12 prosince [upravil dne 16/10/10 od dzana.m] Citovat
dzana.m Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 copak nikomu se nechce :myslim:myslim mužem to klidně o tejden posunout nebo o mesíc dřív na listopad dejte navrhy ja to podle toho zařídim Citovat
Stifler Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tak já se pokusím si zařídit volno, abych mohl dorazit. Edit: Ale termín musí být pevný. Edit 2: Něco jsem prošvihnul? Nebo nevím, kdy byl ten druhý minisrazík. [upravil dne 18/10/10 od Stifler] Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Takze Scratch a Miss Scratch jedou v tomto terminu, ac Scratch bude po tahu, pravdepodobne bude nalozen a rovnou odvezen, ale Miss Scratch nesmi byt nucena do Dzanovice, Scratch musi byt donucen , preci jen, v aute bude mit chvili pauzu, tak nacerpa silu Tesime se, a Dzano a ostatni, silvestr je v Usti u Stare Paky, tak nesmime vsechno vybouchat uz v Trutnove Citovat
Stifler Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Já jsem si už rezervoval v práci volno na 11. a 12. prosince, takže, prosím, s termínem už nehýbat. A opravdu jsem nikde na fóru nenašel ani zmínku o druhém minisrazu. Kdy byl? Co jsem to vlastně prošvihnul za akci? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 druhy byl v trutnove a myslim, ze jsem tam byl taky? Citovat
Stifler Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 A kdy byl? že tady na fóru jsem o tom nenašel ani zmínku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 ja myslim, ze byl snad nekdy loni touto dobou, byl jsem v te dobe ve spndlu a jel za dzanou, urco to bylo na prelomu rijna a listopadu, no dzano ne? Citovat
dzana.m Odesláno 20. říjen 2010 Autor Odesláno 20. říjen 2010 první byl jak jak píše Scratch taky u lidlu a kafíčko na dvoracče a druhý byl na sejfech takže termín je pevný a jeto jak už sem psal prosinec 11až 12 tak doufám že učast bude dobrá jo jinak potřebuju kdo všechno přijede abych vedel kolik mam toho jidla objednat ceny udám zejtra jak cenu ubytka tak cenu jidla jinak na všechny se teším Citovat
Stifler Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Pokud do toho nevleze něco nepřekonatelnýho, tak se mnou počítej, už jsem si v práci zařídil volno Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 my asi taky dorázíme,pokud nebudou na cestě 2 metry sněhu....,termín vyhovuje a berem na vědomí.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Ja nedorazim, budu mít depku ze sněhu a budu zalezlej v peřinách až do jara:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 hele hurvajzi, promaz kola a klouby a koukej dovalit na snehu je za volantem nejvetsi prdel Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 nevím čím přijedem zda budu řídit já mýho draka nebo drahá svýho Lucifera.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 to my taky zatim nevime, ale na coupe uz to bude asi nizko a kluzko Citovat
jarajarda Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Zdar :-) Když dorazím, tak rozhodně ne Peugeotem, ten už bude odpočívat v garáži do jara ze sněhu by ty letní pryže mohly mít šok Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Džaňo ještě žiješ?tak kam nás pozveš?bude to bomba jako na sejfech? Citovat
dzana.m Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 zdravice předem se omlouvám ale nemel sem net:( jo melo by to bejt na sejfech jak minule ale jak tak koukám tak učast zatím nic moc sice to je ještě daleko tak doufám že se polepšíte:D:D:D jo ceny budou příští tejden Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.