Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Timto bych chtel pozvat všechny přiznivce teto značky na před vanoční šou večeřička by byla kapřík nebo dle chuti klobaska nebo oboje plus salatek a pak by bylo navazaní na silvestr a pulnoční ohnostroj a nejaké zimní radovanky jizda na saních atd.. doufám že učast bude dobrá

Pitaři doufám že tentokráz bude pít pivko a zustanete :D

:D::D:D:D

ceny za ubytovaní a jine dotazy zodpovym a datum konaní by byl 11 až 12 prosince

[upravil dne 16/10/10 od dzana.m]

Odesláno

copak nikomu se nechce :myslim:myslim:myslim mužem to klidně o tejden posunout nebo o mesíc dřív na listopad dejte navrhy ja to podle toho zařídim :)

Odesláno

Tak já se pokusím si zařídit volno, abych mohl dorazit. :)

Edit: Ale termín musí být pevný. ;)

Edit 2: Něco jsem prošvihnul? Nebo nevím, kdy byl ten druhý minisrazík. :(

[upravil dne 18/10/10 od Stifler]

Odesláno

Takze Scratch a Miss Scratch jedou v tomto terminu, ac Scratch bude po tahu, pravdepodobne bude nalozen a rovnou odvezen, ale Miss Scratch nesmi byt nucena do Dzanovice, Scratch musi byt donucen :D, preci jen, v aute bude mit chvili pauzu, tak nacerpa silu :D

Tesime se, a Dzano a ostatni, silvestr je v Usti u Stare Paky, tak nesmime vsechno vybouchat uz v Trutnove :D

Odesláno

Já jsem si už rezervoval v práci volno na 11. a 12. prosince, takže, prosím, s termínem už nehýbat. ;)

A opravdu jsem nikde na fóru nenašel ani zmínku o druhém minisrazu. Kdy byl? Co jsem to vlastně prošvihnul za akci? :mrk

Odesláno

ja myslim, ze byl snad nekdy loni touto dobou, byl jsem v te dobe ve spndlu a jel za dzanou, urco to bylo na prelomu rijna a listopadu, no dzano ne?

Odesláno

první byl jak jak píše Scratch taky u lidlu a kafíčko na dvoracče a druhý byl na sejfech takže termín je pevný a jeto jak už sem psal prosinec 11až 12 tak doufám že učast bude dobrá

jo jinak potřebuju kdo všechno přijede abych vedel kolik mam toho jidla objednat ceny udám zejtra jak cenu ubytka tak cenu jidla jinak na všechny se teším :)

Odesláno

hele hurvajzi, promaz kola a klouby a koukej dovalit :D

na snehu je za volantem nejvetsi prdel :D

Odesláno

zdravice předem se omlouvám ale nemel sem net:( jo melo by to bejt na sejfech jak minule ale jak tak koukám tak učast zatím nic moc sice to je ještě daleko tak doufám že se polepšíte:D:D:D jo ceny budou příští tejden

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...