Michael coupé Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Ahoj,jel jsem dnes po dalnici a najednou antipolution system defektive a kontrolka diag,tak jsem na pumpe vymenil pojistku 5A v pravo dole (pohled z predu do zadu auta) projeltn,dotankoval,dia zhasla,ale auto porad je takove pridusene,mate nekdo nejakou radu co udelat? [upravil dne 19/11/10 16:00 Michael coupé] [upravil dne 24/11/10 22:39 Michael coupé] Citovat
Michael coupé Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Mam P607,2.2hdi,r.v 2002 bez fap Citovat
Michael coupé Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 dnes dalnice,rychlost max. 130 vytocit nad 4 tis. nejde pokud nemam zarazeno,tak taky max.4tis.otacek jinak nic je to takove mdle do kopce zadny zatah,nic Citovat
pagot Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 pokud se ti to furt sere tak se v tom nevrtej sam a vyhledej klounej servis \"nebo clobrdu co to dela\"kde ti to vsechno projdou , zkontrolovat swirl ,skontrolovat jak mas odstranenej fap -neco me rika ze jsi to delal sam..., urcite udelat test jizdu a zkontrolovat jestli turbo dava pozadovanej tlak zadanej/aktualni , tlak paliva ,proste vsechno , kdyby auto bylo cajk a nahle prestalo jet tak je mozne nahodit par rad ,me treba tehdy moc pomohla rada od oldy607 ohledne swirl ,nevedel jsem jak to ma jet 2.2hdi je muj prvni zabohdi:D ale u tveho vozu ti tezko nekdo prez forum poradi... dale jsem si vzpomel ze mas \"mel jsi\"zaslepene egr a jeste k tomu blbe , pokud to mas takhle dlouhodobe ,cela vetev vcetne egr se ti casem zapece ,nicmene egr na 2.2hdi se zaslepovat nedoporucuje pokud by vse chodilo jak ma ,zavada by se mela najit [upravil dne 17.10.10 od pagot] Citovat
Michael coupé Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 vetsinu problemu jsem odstranil sám,fap byl dělanej a to funguje,jen me zajima nejaky typ cim by mohla byt zpusobena hlaska antipolution system defective a to,že auto nejde pořádně do otáček Citovat
martis Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 neviem ti v tom poradit,ale niekde som cital ze to moze byt nudzovy rezim? mozno ja sa do toho nevyznam. normalne zasnem nad tvojim autom! jednu poruchu odstranis a hned je tu dalsia. to bolo utopene to auto? mohol by si si zohnat druhu rj motora a bsi a vyskusat ci by to nebolo lepsie. Citovat
pagot Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 dirka v cooleru , spatne ciddlo stlaceneho vzduchu, unik v sani ,spatnej tlak v rampe ,zaslepene egr,spatne fungujici egr,udajne i swirl- a dalo by se pokracovat .... , ja prave bych ti pral aby ti to jezdilo .. ,kazdej kdo 2.2hdi opravdu rozumi ti rekne ze swirl,komplet sani,egr a tydle picuredky je potreba mit v poradku aby sla dobre dignostikovat zavada , protoze 2.2hdi jinak spolehlive jezdej , je potreba mit taky jistotu v odinstalaci fapu aby to nekdo udelal proste dobre ,jinak ti to muze taky hlasit antipolution system defective a klidne nepravidelne.... ,pak nevis na jsi Citovat
Michael coupé Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 tak dnes jsem vyměnil celou zadní rampu se vsema podtlakama ,svítila diag,ale auto slo vytocit,tak jsem jel asi po 1km to same zase to netahne nemáte někdo fotku jak mají bejt ty podtlaky zapojené?,vsiml jsem si , že se mi nehybe táhlo klapky vedle boxu od filtru Citovat
straki007 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Jak mas udelany FAP??? Pis spis SZ. Citovat
Michael coupé Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 a když vytáhnu tu hadičku která vede podel filtr, je na ní sejtko ,tak natahnu a ta klapka se otevre,myslím,že jsem nejak špatně zapojil ty podtlaky Citovat
Michael coupé Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 tak auto je v servisu udelali mi loziska ,ale nejde se jim spojit s jednotkou pro nactení chyb nejaka rada nebo typ ? Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak jsi se ozval. ne ne ne.ty ty ty Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Zkontroluj si dia kabel........pořádně zacvaklé všechny konektory.....hlavně ten velký kulatý Citovat
jofo Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Mne minule neslo tiez spojit so vsetkymi jednotkamy a nejako to kompu dlho trvalo, tak som to pripojil na druhy komp kde bola PP2000naistalovana tiez a ujha uz to islo krasne. Na povodnom som preinstaloval program a uz to chodi aj tam. Ono je dobre mat cisto komp iba na diagnostiku, lebo potom nikdy nevies co sa ti kde natiahlo, co kde zmazalo a budu len problemy. Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Přesně tak to mám.........ASUS Eee jen na dia i wifi mám vyplé a vůbec se na net tímto nepřipojuji a nemám tam nic uložené..... Citovat
Michael coupé Odesláno 24. listopad 2010 Autor Odesláno 24. listopad 2010 tak auto prošlo jedním servisem tam udelal mechanik loziska uložení auto tam bylo 5 dní a docela mě mrzel fakt,že při předani a zaplacen 2tis. mi mechanik řekl,že je potřeba vyměnit jeden čep a při mém dotazu proč nezavolal a nevyměnil jen pokrčil rameny,tak jsem to neřešil a vím kam přístě nepojedu, ale pak přišlo překvapení potkal jsem (po několikáté) člena STRAKI007 kdo nezažil asi neuvěří a já taky nevěřil když někomu předáváte auto v 17:30 a on se ptá jestli to chcete na počkání,tak jsem docela vyvalil oka a pak přístup super , sms zavada co jsi chtěl odstraněna , našel jsem zavadu tu a tu mam odstranit ? No nechápal jsem , jako auto si sice vezmu až zítra,ale už s přístupem jsem nadšen a s cenou za všechny opravy taktéž,tak přehodnoťte přístup svých servisáků a projedtě se ke strakimu007,zítra podám reference až si auto vezmu FAP off, chip , podtlaky ,ale jeětě mě čekají stahovačky,náboj kola (taky odborná práce v jiném servisu / vydrželo celých 1tis. Km za 4 tis.) ,pak ještě přetěsnit vstřiky atd..atd.. je to francouzka ta ma 607,tak něco stojí,ale umí to oplatit :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.