Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jede i ne,spis netaha nejde se spojit s pocitacem na diag - po servise zitra jede domu :-)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,jel jsem dnes po dalnici a najednou antipolution system defektive a kontrolka diag,tak jsem na pumpe vymenil pojistku 5A v pravo dole (pohled z predu do zadu auta) projeltn,dotankoval,dia zhasla,ale auto porad je takove pridusene,mate nekdo nejakou radu co udelat?

[upravil dne 19/11/10 16:00 Michael coupé]

[upravil dne 24/11/10 22:39 Michael coupé]

Odesláno

pokud se ti to furt sere tak se v tom nevrtej sam a vyhledej klounej servis \"nebo clobrdu co to dela\"kde ti to vsechno projdou , zkontrolovat swirl ,skontrolovat jak mas odstranenej fap -neco me rika ze jsi to delal sam..., urcite udelat test jizdu a zkontrolovat jestli turbo dava pozadovanej tlak zadanej/aktualni , tlak paliva ,proste vsechno ,

kdyby auto bylo cajk a nahle prestalo jet tak je mozne nahodit par rad ,me treba tehdy moc pomohla rada od oldy607 ohledne swirl ,nevedel jsem jak to ma jet 2.2hdi je muj prvni zabohdi:D

ale u tveho vozu ti tezko nekdo prez forum poradi...

dale jsem si vzpomel ze mas \"mel jsi\"zaslepene egr a jeste k tomu blbe , pokud to mas takhle dlouhodobe ,cela vetev vcetne egr se ti casem zapece ,nicmene egr na 2.2hdi se zaslepovat nedoporucuje

pokud by vse chodilo jak ma ,zavada by se mela najit

[upravil dne 17.10.10 od pagot]

Odesláno

neviem ti v tom poradit,ale niekde som cital ze to moze byt nudzovy rezim? mozno ja sa do toho nevyznam.

normalne zasnem nad tvojim autom! jednu poruchu odstranis a hned je tu dalsia. to bolo utopene to auto? mohol by si si zohnat druhu rj motora a bsi a vyskusat ci by to nebolo lepsie.

Odesláno

dirka v cooleru , spatne ciddlo stlaceneho vzduchu, unik v sani ,spatnej tlak v rampe ,zaslepene egr,spatne fungujici egr,udajne i swirl- a dalo by se pokracovat .... , ja prave bych ti pral aby ti to jezdilo .. :papa ,kazdej kdo 2.2hdi opravdu rozumi ti rekne ze swirl,komplet sani,egr a tydle picuredky je potreba mit v poradku aby sla dobre dignostikovat zavada , protoze 2.2hdi jinak spolehlive jezdej , je potreba mit taky jistotu v odinstalaci fapu aby to nekdo udelal proste dobre ,jinak ti to muze taky hlasit antipolution system defective a klidne nepravidelne.... ,pak nevis na jsi

Odesláno

tak dnes jsem vyměnil celou zadní rampu se vsema podtlakama ,svítila diag,ale auto slo vytocit,tak jsem jel asi po 1km to same zase to netahne nemáte někdo fotku jak mají bejt ty podtlaky zapojené?,vsiml jsem si , že se mi nehybe táhlo klapky vedle boxu od filtru

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mne minule neslo tiez spojit so vsetkymi jednotkamy a nejako to kompu dlho trvalo, tak som to pripojil na druhy komp kde bola PP2000naistalovana tiez a ujha uz to islo krasne.

Na povodnom som preinstaloval program a uz to chodi aj tam.

Ono je dobre mat cisto komp iba na diagnostiku, lebo potom nikdy nevies co sa ti kde natiahlo, co kde zmazalo a budu len problemy.

Odesláno

tak auto prošlo jedním servisem tam udelal mechanik loziska uložení auto tam bylo 5 dní a docela mě mrzel fakt,že při předani a zaplacen 2tis. mi mechanik řekl,že je potřeba vyměnit jeden čep a při mém dotazu proč nezavolal a nevyměnil jen pokrčil rameny,tak jsem to neřešil a vím kam přístě nepojedu,

ale pak přišlo překvapení potkal jsem (po několikáté)

člena STRAKI007 kdo nezažil asi neuvěří a já taky nevěřil když někomu předáváte auto v 17:30 a on se ptá jestli to chcete na počkání,tak jsem docela vyvalil oka a pak přístup super , sms zavada co jsi chtěl odstraněna , našel jsem zavadu tu a tu mam odstranit ? No nechápal jsem , jako auto si sice vezmu až zítra,ale už s přístupem jsem nadšen a s cenou za všechny opravy taktéž,tak přehodnoťte přístup svých servisáků a projedtě se ke strakimu007,zítra podám reference až si auto vezmu FAP off, chip , podtlaky ,ale jeětě mě čekají stahovačky,náboj kola (taky odborná práce v jiném servisu / vydrželo celých 1tis. Km za 4 tis.) ,pak ještě přetěsnit vstřiky atd..atd.. je to francouzka ta ma 607,tak něco stojí,ale umí to oplatit :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...