Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si autí pěkně užij, zasloužíš si to, však jsi měl nejvíce hlasů. Jenom jsem nějak nepostřehl, jaký v tom je motor ...

Odesláno

sorry, já jsem na ntb a široká fotka mi roztáhla stránku, takže jsem toto přehlédl. Ale souhlasím s tím, že diesel by byl diesel. Nicméně nyní spotřebu nemá cenu řešit :D

Odesláno
Jj....sedí to jak přibité.....tvrdé to je jako prase......brzdy super.....zpracování a ovládání super.....výbava asi max. co jde......motor no...... 1,6 THP 115kw(radši bych bral 120kw naftu)......chybí tomu dieslový krouták....musí se to honit aby to jelo ale jinak ......ale rád se vrátím do své 407...asi sem rozmlsaný.....

No neviem neviem. Ja som sa vozil na tom istom benzíne čo ty a potom som sadol do 407 2,7HDi cupé a to bol pre mňa hrozný pocit. To sa nedá porovnať. Ale to je môj názor.

Odesláno
Nafta táhne, ale nejede...to ví každej kdo v nějakým tom dýzlu chvíli jezdil. ;)

Tak to mě poser takový kec:D:DTo je jak kdyby si řekl že tvoje auto jede a vůbec ho nemusíš točit:D:D

A stím pérem bys to přemovi řekl jen jednou...nenavážej se do členů, kterým nesaháš ani po špínu za nehtem jejich levé nohy;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...