Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, rozhodol som sa, že by som sa rád pridal do klubu štastných majiteľov 607ky (2.2HDi, manual). Sú konkrétne tipy, alebo technické zálezitosti auta, na ktore by som si musel dávat pozor?

Oplati sa este ist za auto do Nemecka do bazaru (cez firmu, ktora by potom riesil dovoz), alebo si najdem aj na SK vozidlo. Velke autobazary (DA..., AA....) by som radsej vynechal (skusenosti), ale ake to je s mensimy bazarmi, daju sa tam najst vozidla, alebo by som si na ne mal zabudnut? Kde by ste si najprv hladali auto na predaj, resp. ako by ste si postupovali? Doteraz som kupil len novu Fabiu :)

Dakujem za odpoved :)

Odesláno

godzila.01:

Já ho koupil tady na klubě a nekoupil jsem moc dobře... Za první tři měsíce jsem do toho investoval cca 30.000kč....

No, to je tím, že jsi neměl za cíl

Zdravím, rozhodol som sa, že by som sa rád pridal do klubu šťastných majiteľov 607ky

Když to takhle napíšeš, tak to vypadá, že od klubáků se nevyplatí kupovat. To se nezlob, tak úplně to není.

[upravil dne 16.10.2010 od P607Olda]

Odesláno

Je to napsáno tak jak je to po pravdě přece... :) No na auta mám smůlu, ale to nic nemění na tom že jsem ho koupil tady na klubu a to že do něj investice byly a ještě jich spousta bude, ale nechtěl jsem to napsat nějak špatně, jen jsem se nachal unést.....:mad:

Odesláno

Já kupoval v bazaru v Hradci Králové, vyhlídl jsem si ho přes internet. Rok 2004, 2,2HDi 6tikvalt manuál, v plný výbavě (kůže, barevná navi s mapama ČR, tažný, chybí jen nezávislé topení a šíbr) najeto 76.500km - doloženo serviskou a výpisem ze servisu. Za 230.000Kč a zatím max. spokojenost. Dle servisu je jen malá vůle na tyčkách stabilizátoru a za 10.000km bude třeba vyměnit přední destičky a přední kotouče.

Odesláno

Prešiel som fórum k podobným témam, stručný prehlad pre zaujemcov, zaujimave citanie:

jakou motorizaci vybrat? 2.2i vs HDI vs LPG

co si mám dát pozor při koupi

Postrehy z Nemecka.

koupit P 607 ze slovenska či nikoli??

Problemy s 2.7 motorom

Otázka, platí ešte toto tvrdenie? \"607my v D nemá cenu koukat pod 8000EUR a i tam budou jisté neduhy ... \" vo fóre

Odesláno
Já kupoval v bazaru v Hradci Králové, vyhlídl jsem si ho přes internet. Rok 2004, 2,2HDi 6tikvalt manuál, v plný výbavě (kůže, barevná navi s mapama ČR, tažný, chybí jen nezávislé topení a šíbr) najeto 76.500km - doloženo serviskou a výpisem ze servisu. Za 230.000Kč a zatím max. spokojenost. Dle servisu je jen malá vůle na tyčkách stabilizátoru a za 10.000km bude třeba vyměnit přední destičky a přední kotouče.

Hele jestli můžu radit ta tyčky ti udělá dobrej mechanik za pár kaček mě stála jedna 1400 kč. A kotouče sem vyměnil všechny za cca 8000 oboje bez práce hlavně si to nenech dělat u servisáků pažoutu sežerou tě i s rukama co jim podáváš prachy :)) mimochodem ty koutouče byli od bosche... a tejden na to mě borec nabořil :D

Odesláno

bbox

Hele tedka to mám za sebou vybíral jsem auto viz téma:

a nebo:

Jinak jsem absolutně rezignoval na prodejce v čr. Po dohodě sem si vyhlédnou auto a nechal si ho dovést z německa. V čechách 80% aut bylo stočených nebo byl jiný dost závažný problém. Já se pohybovla v cenové relaci 200 až 240 tis a co jsem dovezl se můžes sám podívat. Moje zlušenost je dobrá s dovozem z německa. Toť je můj skromný názor.

A co se týče problémů...klasika jsou stahovačky tedka se v nich rejpu, s tím bych při koupi ojetého už rovnou počítal... a další problémi sem zatím neměl až jen na špatný rozměr pneumatik na ráfkách.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...