Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ahoj můžete se mrknout podle VIN zda by sel dodelat tempomat do mé 307? 

vin: VF 33 H 9 HZC 84622096díky

jo a páčku mám koupit kde? v peugeot? kolik asi stojí? 

díkec

• O 2 týdny později...
Odesláno

a ted bych ješte prosím potřeboval zjistit jestli do mého auta půjde tempomat dodělat, jestli stačí koupit jen tu páčku :myslim

vin: VF 33 H 9 HZC 84622096díky

Odesláno

caute, pridal som si do 307sw 2003 packu tempomatu (s limiterom), v PP2000 (cez DIAGBOX) som vyskusal vsetky 4 moznosti (TYP1 A, TYP1 B, TYP2 bez limitera, s limitermom) ... A nejde :( ... pri type 2 mi  po stoceni kolieska ukazuje na zdruzenom paneli Cc ----- off ... ked ho chcem zapnut preblikne aktualna rychlost, a zacnu na chvilu blikat ------ ... aj funkciu limitera normalne zobrazi ... cize packa ide.. v brzdovom pedali su 4 kable... co dalej skontrolovat ?

Odesláno (upraveno)

1.6 16V NFU rv. 2003 ... spinac spojky som nastavil na "pritomen" ...

udajne to treba zapnut aj v polozke Motor / prevodovka ale tam sa mi zobrazia jednotky NFU BOSH a cislo verzie... tam vyberem konfiguracia a nie je tam tempomat .. resp. kde inde to presne hladat :( ?

lebo malo by to nejak ist, ked mi aj zobrazuje po zapnuti na zdruzenom pristroji udaje... Acc Off ------ atd... :(

Upraveno uživatelem marioff
Odesláno

takze este trebalo zapnut v ECU v polozke "sustava napajania" alebo to bolo podobny nazov, neviem uz :D, je to tam dost zasite...

tempomat ide paradne, aj mi ukazuje rychlost, avsak obmedzovac nejde, zrejme nemam spinac na plynovom pedali, pozrem zajtra, dnes sa mi uz nechcelo

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím vás přátelé. Mám Peugeot 307 SW 2.0 HDI 66 kW r. v. 2004.  Mohl by prosím někdo zjistit podle VIN jestli je možné dodělat tempomat a  který typ s nebo bez omezovače.  Díky

VIN:  VF33HRHYB83449297

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...