Strejdakopec Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 chlapy odcházejí mi nějak moc budíky už jsem jich měnil troje v předchozích letech a teď se mi rozbily znova jedna věc je jestli jdou z new modelu na old model a druhá jestli někdo nemá na prodej.dík za pomoc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Budiky new za old a opačně prohodit nejdou, je tam jiný připojení a celkově jsou jinak provedený co se týče elektroniky. Co ti na nich odchází??? Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 prostě jedeš a třeba se ti na 60 zasekonou a můžeš jet kolik chceš a furt jen 60 :-) tak dáš ránu dlaní do palubky a vše se srovná... ale to můžeš mlátit furt jak magor a když je rozebereš tak na nic nepřijdeš...teda já alespoň ne no a pak nešlo nic kromě podsvětlení :-( Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 i otáčkoměr zůstal někdy ležet dole ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Studený spoje, už se to tu probíralo snad 10x, chce to jen proletovat, navod tu je http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 Tohle je na palivoměr, ale u tacho a otačkoměru je to to samý [upravil dne 14/10/10 od Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 kdyby 10x, probira se to minimalne 1x co mesic rozebrat a propajet dle navodu Citovat
Strejdakopec Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 druhá věc že tam je jeden odpor kterej mi připadal že se až moc hřeje..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.