godzila.01 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Tak mi napadlo, že když mám připojištěné čelní okno a chtěl bych ho nechat vyměnit za nové, jak vlastně postupovat ? nikdy jsem tohle neřešil, takže ani nevím jak to probýhá... Musím to já osobně řešit s pojištovnou? Nebo stačí když zajedu do nějakého servisu kde se specializují na výměny oken a tam mi to na pojištovnu vymění a já nic neřeším? Musím to platit a pak mi to přijde od pojištovny, nebo si to servis vyřizuje s pojištovnou sám a já při výměně nic neplatím ? Doplním že se jedná o pojištovnu SLAVIA. Pokud někdo ví, byl bych rád za radu, díky Citovat
Zazimir Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Ahoj, já to kolečko měl s pojišťovnou spestřené osobní návštěvou fotografa a likvidátora pojišťovny v jedné osobě, který sklo nafotil a prozkoumal. Jeho dobrozdání potom otevřelo pokladnu té dotyčné pojišťovny, ale samozřejmě naproti faktuře servisu. Takže: na pojjišťovnu to musí nahlásit pojištěnec, platit nic nemusíš v případě, že v servisu nahlásíš, že je to na pojišťovnu. Servis si to už zařídí. [upravil dne 14/10/10 od Zazimir] Citovat
pp205 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 ja osobne okna na pojstovnu delam a potrebuju jen doklady a auto, vse ostatni zarizuji sam [upravil dne 14/10/10 od pp205] Citovat
godzila.01 Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 pp205: Takže já osobně bych ani nic nahlašovat pojištovně nemusel ? Tohle je věc co jsem nikdy neřešil a ani jsem se o tom nikde nedočetl, ani na stránkách pojištovny jsem toho moc nezjistil.... Citovat
Demo Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 ty servisu podepises plnou moc a oni si to vyresi sami. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 ve skloservisu jen rozdáváš autogramy,nic neplatíš cash a posléze odjíždíš s novým sklem... nezapomeň se napřed objednat...,aby měli na skladě tvoje sklo... Citovat
godzila.01 Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Takže perfektní, už jsem se lekl že to budu muset hlásit pojištovně, pak čekat než si to někdo přijede vyfotit, pak se objednám do servisu, kde to zaplatím a pak budu čekat na peníze od pojištovny.... Takže pokud je to tak že jen přijedu, něco podepíšu a nic neřeším, tak je to super Citovat
enikybeniky Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Já u ČP jsem to měl tak, že jsem zašel na pojišťovnu, z jejich telefonu jsem zavolal na likvidaci, všechno popsal, doporučili mi servis, kontaktovali ho a pak už se staral jenom servis. Pojišťovna pak už jen zaslala rekapitulaci, vše zaplaceno. Citovat
godzila.01 Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Ale teda nejspíš není nutný to vůbec hlásit a nikam chodit na pojištovnu ne? Já totiž strašně nesnáším úřady a instituce a papírování a podobný nesmysle... Citovat
Benžík Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Mě u 405 měnil sklo Rada v Plzni, pojištovně jsem nic nenahlašoval, zařídila to ta firma. Citovat
brutall Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Na kolik máš připojištěný skla-sklo? mam stejnou pojišťovnu, a skla (všechny) na 25 000kč. Citovat
godzila.01 Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Já mám na 10.000kč , stačí to bohatě i na čelní okno na 607mu .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.