Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi napadlo, že když mám připojištěné čelní okno a chtěl bych ho nechat vyměnit za nové, jak vlastně postupovat ? :) nikdy jsem tohle neřešil, takže ani nevím jak to probýhá...

Musím to já osobně řešit s pojištovnou? Nebo stačí když zajedu do nějakého servisu kde se specializují na výměny oken a tam mi to na pojištovnu vymění a já nic neřeším? Musím to platit a pak mi to přijde od pojištovny, nebo si to servis vyřizuje s pojištovnou sám a já při výměně nic neplatím ?

Doplním že se jedná o pojištovnu SLAVIA.

Pokud někdo ví, byl bych rád za radu, díky :)

Odesláno

Ahoj, já to kolečko měl s pojišťovnou spestřené osobní návštěvou fotografa a likvidátora pojišťovny v jedné osobě, který sklo nafotil a prozkoumal. Jeho dobrozdání potom otevřelo pokladnu té dotyčné pojišťovny, ale samozřejmě naproti faktuře servisu. Takže: na pojjišťovnu to musí nahlásit pojištěnec, platit nic nemusíš v případě, že v servisu nahlásíš, že je to na pojišťovnu. Servis si to už zařídí.

[upravil dne 14/10/10 od Zazimir]

Odesláno

pp205: Takže já osobně bych ani nic nahlašovat pojištovně nemusel ? Tohle je věc co jsem nikdy neřešil a ani jsem se o tom nikde nedočetl, ani na stránkách pojištovny jsem toho moc nezjistil....

Odesláno

ve skloservisu jen rozdáváš autogramy,nic neplatíš cash a posléze odjíždíš s novým sklem...

nezapomeň se napřed objednat...,aby měli na skladě tvoje sklo...

Odesláno

Takže perfektní, už jsem se lekl že to budu muset hlásit pojištovně, pak čekat než si to někdo přijede vyfotit, pak se objednám do servisu, kde to zaplatím a pak budu čekat na peníze od pojištovny....

Takže pokud je to tak že jen přijedu, něco podepíšu a nic neřeším, tak je to super :)

Odesláno

Já u ČP jsem to měl tak, že jsem zašel na pojišťovnu, z jejich telefonu jsem zavolal na likvidaci, všechno popsal, doporučili mi servis, kontaktovali ho a pak už se staral jenom servis. Pojišťovna pak už jen zaslala rekapitulaci, vše zaplaceno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...