Cepak Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Dobry den Chlapi mam prozbu o radu.Dnes se zaclo ozivat z prave strany zadni napravy mlaceni a zkripani. Mam p 205 1.8 D.Kdyz se podivam na torzku jak je ulozeny to kyvny rameno tak je videt ze otad jde rezavej prach a je naka vyhla.Kolo jde lehce do A fakt nepatrne. Je mozny ze uz to ma za sebou??Ma najeto 210 tisic. A kdyz sem zjistil co prdchozi majitel stim delal tak se nedivim.:( Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 fakt věříš tomu, že je to něčím jiným? asi repas, ale cena je víc než celé auto... Citovat
Cepak Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 Ja vim ze je to drahe nasel jsem to na webu za 6 tisic a delat to za 3 hodiny. Me nic jineho nezbyva ja si nove auto dovolit nemuzu kdyz si zas koupim starsi tak to bude vse od 0 cele to prekopat tak aby to fungovalo jak ma.Takze nejspis repas?? Citovat
bombarderik Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Je to tak repas ta neminie. Ked to uz zacalo tak cim skor tym lepsie mozno to vyde menej ak ti este nieco ostalo dobre. Citovat
P607Olda Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Zvaž to dobře, protože při rozebrání se objeví ještě několik \"dezolátních\" věcí, např. brzdy. Takže počítej s investicí tak 10 t. Nehledej nejlevnější firmu, ale osvědčenou firmu, na kterou se dozvíš dobré reference. Takže zvaž, jestli toto není okamžik, kdy přejít na \"vyšší level\", např. 306 nebo (ať mi huba upadne) na Feldu. Citovat
Cepak Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Tak kdyz uz jsi nokousl brzd ty vim ze jsou ok nedavno jsem to steloval.Co myslis dal lozika??ty jsou taky zatim ok. Tak nevim.A to vis ze 306 by se mi libila.A Felicie??To nee a hlavne uz 205 z roku 88 mela vic pozinku nez prvni model Felicie. Citovat
misacekk Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Tak jak píše Cepak tak brzdy jsme dělali nedavno dělali jsme to dost dlouho aby se to vyštelovalo ložiska jsou ok. A našli jsme tudle firmu na repas http://www.renovacenaprav.cz/ tak jestli sní někdo máte zkušenosti nebo nevíte o nějaký dobrý firmě co to dělá tak jsem hodtě název nebo kdyžtak odkaz dík. Citovat
Radek 306 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 já do tý Příbramy nejspíš pojedu,tak dám vědít co a jak Citovat
misacekk Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 a kdy se tam tak chystáš ject? jestli se mohu zeptat radku Citovat
Radek 306 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 tak jedu zítra do Strakonic, v Příbrami jsem se už po telefonu nedohodl, ne že bych byl nějak náročnej, ale pán to auto neviděl a začal mě přesvědčovat o věcech, který nejsou pravda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.