Guest hořa Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Zdravim vas chlapi.Potrebuju opet pomoci.Daval jsem si do Peugeota 40t sw 2,0Hdi 100kw xenony a dnes se m spustili sami sterace a porad stiraji,ikdyz vypnu klicek,tak chvili stiraji.Byl jsem na dia a tam mi rekli,ze to muze byt tema xenonama.Pojisrtky byly ok,ale do ridici jednotky steracu se vubec nemohli napojit.myslite,ze ta ridici jednotka je v hajzlu?popripade,co radite?pojistku mam vyndanou,aby to nestiralo.Nevim,jestli to mam nechat opravit,nebo koupit novou,ale to bude moc drahy,co?nemate nekoho,kdo by mi prodal treba strasi?poradte mi,dekuji vam Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Tak to máš poriadny prúser. Je to známy problém lacných xenónov. Budeš potrebovať vymeniť motorčeky stieračov a/alebo samotné BSM. Existuje lacná oprava ak si zbehlý v elektronike, prečítaj si tu (v poľštine a angličtine) http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1355293-60.html http://www.407owners.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=3004&hilit=wipers http://www.407owners.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=607&hilit=wipers&start=45 Ešte na margo tej \"riadiacej jednotky stieračov\". Stierače riadi samotná BSM (rj. v motorovom priestore), ktorá okrem stieračov obsluhuje napr. aj svetlá. Je nerozoberateľná resp. zlepená a na akúkoľvek opravu ju treba rozlomiť. BSM komunikuje so stieračmi cez LIN zbernicu, samotné stierače tiež obsahujú svojú vlastnú elektroniku. Práve pri zapojení xenónov nastávajú prúdové rázy a zhoria IO, ktoré majú na starosti komunikáciu po LIN zbernici a to buď v BSM, v motorčekoch alebo oboch. Výmena v motorčekoch je jednoduchá, sám sa na to chystám ale z iných dôvodov. Výmena v BSM je možná ale podstatne zložitejšia. [upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne] Citovat
godzilaTO Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Ma toto nieco spolocne s tym ze stierace nas obcas pozdravia??? Ci uz pri otvarani ovladacom centralu alebo manualnom otvoreni dvier. ci uz pri nastupovani alebo otvoreni kufru? Tomu sa da asi predist len vymenou motorceka stieracov na soferovej strane ,nie?? Citovat
byny Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 ahoj bylo mi řečeno že je to vada motorku myslím na straně řidiče a musí se vyměnit. motorek kolem 3000kč nevím přesně, tak to at mě občas pozdraví Citovat
Guest hořa Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Tak to máš poriadny prúser. Je to známy problém lacných xenónov. Budeš potrebovať vymeniť motorčeky stieračov a/alebo samotné BSM. Existuje lacná oprava ak si zbehlý v elektronike, prečítaj si tu (v poľštine a angličtine) http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1355293-60.html http://www.407owners.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=3004&hilit=wipers http://www.407owners.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=607&hilit=wipers&start=45 Ešte na margo tej \"riadiacej jednotky stieračov\". Stierače riadi samotná BSM (rj. v motorovom priestore), ktorá okrem stieračov obsluhuje napr. aj svetlá. Je nerozoberateľná resp. zlepená a na akúkoľvek opravu ju treba rozlomiť. BSM komunikuje so stieračmi cez LIN zbernicu, samotné stierače tiež obsahujú svojú vlastnú elektroniku. Práve pri zapojení xenónov nastávajú prúdové rázy a zhoria IO, ktoré majú na starosti komunikáciu po LIN zbernici a to buď v BSM, v motorčekoch alebo oboch. Výmena v motorčekoch je jednoduchá, sám sa na to chystám ale z iných dôvodov. Výmena v BSM je možná ale podstatne zložitejšia. [upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne] ? A kolik stoji ty moturky?Muzes mi prosim te napsat pribliznou cenu?Ty xenony jsem kupoval v Tuningu.Staly 3000kc.zas nejaky problem,uz me to docela poklada na kolena.stane se neco,kdyz budu jezdit bez steracu a s tema xenonama?nebo je mam radsi hned vyhodit? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Motorček stojí asi 4200 CZK, člen HonzaZ si ho menil sám. Po výmene treba diagnostiku a zaregistrovať ho. V prípade, že samé stierajú bez prestávky, môžu byť vadné aj oba a v horšom prípade aj BSM, je to vec náhody. [upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne] Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Ahoj pánové zrovna dnes se mě to taky stalo....Stěrače cyklují po 5 vteřinách, páčka nereaguje, ostřikovače jdou. Vytáhl jsem pojistku, volal jsem do peugeotu a říkal mě, že je to motorkem. Mám přijed na proměření který to je. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Tiež xenóny? Jo dával jsem tam xenony před rokem a půl. Může to mít taky souvislost? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Áno, 100%. Stáva sa to vraj vtedy, keď naraz zapneš svetlá a aj stierače napr. v situácii keď naštartuješ, samo sa ti zapne denné svietenie a zároveň zapneš stierače. Aspoň tak písali na tých odkazoch čo som dával hore. Cez víkend sa chystám na výmenu tých IO, potom tu hodím návod. Je to súčiastka za pár korún, oproti cene za celý stierač. [upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 AnotherOne jsem zvědavý zda se to povede. Držím palce:super Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Dúfam, že to už klapne, nemám čas s k tomu dostať. Súčiastky už mám mesiac, ale veď to vieš. Navyše sa mi pridal problém so zamŕzaním stieračov, ako tu popisoval jeden člen, neviem či to vyriešil, snáď sa ozve. [upravil dne 13.10.2010 od AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Se tady fakt ostatním divím, je to vesměs známá věc že neorigo xenony kurví stěrače ale pořád a pořád je tam budou rvát...a potom se velice divíte že stěrače nefungují jak by měli.........:bojim:bojim:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Přemo, ten kto má origo xenóny to nepochopí Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Ale chápu a to moc , taky bych je tam asi chtěl dát ale koupím něco fakt kvalitního a dám řj xenonů tam kde má být a ne někde pověsit na jiný kabelový svazek. Citovat
straki007 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 AnotherOne jsem zvědavý zda se to povede. Držím palce:super Uspesnost 99%:D:D Citovat
Radek V. Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Ale chápu a to moc , taky bych je tam asi chtěl dát ale koupím něco fakt kvalitního a dám řj xenonů tam kde má být a ne někde pověsit na jiný kabelový svazek. A co je to něco kvalitního? Podle čeho se to pozná? Dík Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Pánové ale jak můžu mít špatný motorek když stírá??? Jsem s toho zmatený! Nemůže tam být něco jiného? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Keď je prerušená komunikácia medzi motorčekom a BSM pracuje motorček v núdzovom režime tzn stále stiera. Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Ale chápu a to moc , taky bych je tam asi chtěl dát ale koupím něco fakt kvalitního a dám řj xenonů tam kde má být a ne někde pověsit na jiný kabelový svazek. A co je to něco kvalitního? Podle čeho se to pozná? Dík Aspoň OSRAM řj.....a ne made in TAIWAN [upravil dne 13-10-10 od Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.