Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute vsimol som si ze pri urcitych otackach mi rezonuje vyfuk tak som dnes pod to lahol a nasiel som uplne volny sroub aj so zpruzinou na kolene vyfuku (to kde je namontovana lambda)utiahnut to neslo povolit takisto wedecko som nedaval lebo som nemal,tak co stym mal som ta

ke nervy ze som ich chlel odrezat ale nemal som nahradne mozem tam dopasovat s ineho auta alebo dat obycajne sroby? lebo do peugeotu mam daleko ps vedel by niekto hodit vykres tych srobou a kolena zo serviceboxu boh vie ci tam mam original chcem porovnat diki

Odesláno

ja mam presne ten isty problem. Lacnejsie ako origo vyjde sada od Bosalu, podla toho co som pozeral. Moja otazka ale je ci je dobre vymenit uz aj tesnenie medzi zvodmi na motore a prednym dielom s katalyzatorom, alebo sa na to vykaslat a len odrezat skrutky a dat tam nove?

Odesláno

fucat nefuci, ale bojim sa ze moze zacat. ja som taky vol, ze radsej menim veci preventivne... takze ked to budem chciet predsalen rozpojit bude musiet ist dole komplet vyfuk, asi. :myslim dam ho dole sam alebo mi treba pomocnika? nechcem ho totiz rozpajat na 3 casti ale zlozit vcelku a nahodit naspat vcelku... Myslis ze to pojde?

Odesláno

no snad to stihnem do piatku, kym bude este pekne. Za dve hodinky to hadam zmaknem. Inac budem to robit na jame takze pristup by mal byt v pohode. Aspon v sobotu ked som menil olej tak som tam v pohode pri kontrole dociahol... Staci teda nejakym srobovakom potrubie rozpojit? Tesnenie pojde v pohode? Ak ano tak to by bolo pre mna najidealnejsie riesenie...

Odesláno

no tak som povolil tie sroby zlate wedecko pruzina bud bola unavena alebo je tam dlhy srob docasne som to vyriesil tak ze pod pruzinu som dal matku teraz mi tu pruzinu pekne stlacilo a rezonacie su prec, nove su uz objednane

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...