destiny Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Tak už jsem viděl hodně stránek o Peugeotech, ale naprosto nejlépe vydařené po grafické a obsahové stránce jsou ruské na adrese: www.peugeot.ru Proklikejte si je a najdete spoustu krásně barevných ikonek a obrázků. Sekce My Peugeot je super! Kam se hrabou stránky ostatních zastoupení Peugeot, včetně hlavní francouzské divize! Citovat
vector Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Napsán autorem destiny Tak už jsem viděl hodně stránek o Peugeotech, ale naprosto nejlépe vydařené po grafické a obsahové stránce jsou ruské na adrese: www.peugeot.ru Proklikejte si je a najdete spoustu krásně barevných ikonek a obrázků. Sekce My Peugeot je super! Kam se hrabou stránky ostatních zastoupení Peugeot, včetně hlavní francouzské divize! JJ vopice měli i info o starších modelech a spoustu dalších věcí, kam se na ně hrabem. Citovat
Dydzej Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Souhlas, a jako jediny tam vystavujou kompletni navody k pouzivani zadarmo! Tady nam to naopak radi prodaji za mnoho set korun... Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 jj, taky jsem si tam kdysi stáhnul starý návod na 306 sedan. Je ale docela možné, že Peugeot ČR taky chystá sekci Můj Peugeot, tak jsem zvědavý - kolovala totiž anketa zaměřená přesně na tuto sekci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.