Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ale pozor až něco provedeš a bude Ti to pojištovna okukovat,těch pár kaček za to nestojí.

konečně slovo do pranice šetřit sem mohl na gumách na Š120 a né na autě skoro za milion:aut

• O 9 měsíců později...
Odesláno

U mňa to vyzerá na Goodride SW608 XL 215/60 R16. Vychádzajú najlacnejšie. Ešte nikdy som nemal nové gumy :D na žiadnom aute.

[upravil dne 5/9/11 20:46 od marko306]

Odesláno

jelikož jsem to koupil se zimníma WAN-LI, tak asi koupím nový SAVA ESKYMO, ikdyž se přiznám že se mi za to ty prachy dávat nechtěj, ale to asi nikomu:)

Odesláno

Tiež mi to nie je po vôli dať toľko peňazí za gumy. Ale Keď som pozeral na niektoré značky gúm v tomto mojom rozmere a pýtali za jednu aj 162 eur tak 80eur za Goodride neni tak veľa.

Odesláno
jelikož jsem to koupil se zimníma WAN-LI, tak asi koupím nový SAVA ESKYMO, ikdyž se přiznám že se mi za to ty prachy dávat nechtěj, ale to asi nikomu:)

Prosím tě aji s něm maš zkušenosti (WAnli)

Odesláno

tož asi tak: ve předu jsem měl WAN-LI a vzadu FIRESTONE WINTERHAWK se vzorkem asi 4mm a stalo se mi jednou že mě prdel předbíhá :D, tak jsem je pak vyhodil a nechal jsem uschovaný ty číny, je mi líto je vyhodit sou skoro nový. Nadruhou stranu v loni jsem to neřešil na čem sem jezdil a nemužu říct že by mě ta číny nějak zklamali to ne (nikde mě nenechali). Už jsem taky uvažoval, že koupím ještě dvě. Uvidíme jak to dopadne. Jinak jezdím normálně žádná velká divočina.

Odesláno

Ja mám rád overených ADAC vítazov, mal som na starom aute vždy iba continental gumy a tie držali za každých podmienok na vozovke :) Max. spokojnosť či letné či zimné :super Vredestein tento rok porazil aj Continental tak asi obujem jedno s tých dvoch... ;)

Odesláno

V r. 2008 jsem kupoval Nokian WR G2 TL XL (215/65 R15 100H). Vysly hodne dobre v D-testu; resp. byly na ledu o neco slabsi nez celkovy vitez testu, ale stejne dobre na snehu a lepsi na vode. Pres internet, tenkrat za 8.912 i s dopravou :-)

Osobni zkusenost dobra, vloni v zime jsem omylem projel neudrzovanou cestu z Decinske soutesky nahoru a bez problemu. ASR blikalo jak na diskotece.

[upravil dne 5/9/11 23:43 od HoK]

Odesláno

Já mám už dvě zimy Semperit Speed Grip a zatím jsem s nimi spokojenej. Přes internet byly taky za nějakejch 8800,-kč.

ASR nemám takže je to jen na mně :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...