Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám možnost koupit použitou zadní nápravu původem je z xsary...nevíte zda bude pasovat i na mou 306 sedan? Lze nějak pohledem zjistit zda jsou ložiska a sbíhavost ještě ok, už nneí na autě takže pohledem to je obtížně..

Na autě nemám na bubnech ABS, ta nová jí má, budu moci použít své brzdové obožení, nebo bubny z ABS mají jiný rozměr..?

Díky moc za postřehy..

Odesláno

Shoda 306 je definitivně s citroenem ZX dle mého názoru se xara taky.Pohledem lze zjistit pouze kritický stav nápravy,kdy už je prasklý simerink u ložiska či vylezlý ven.Já osobně doporučuji generálku či výměnu(www.nápravy.cz) atd.Tam je jistota,že to opravdu bude na 100%.U jiné nápravy to je sázka a možná i zbytečná práce...

Odesláno

Otázka: mám zadní nápravu hozenou bokem, bo auto asi dostalo do zadku větší ránu, než jsem si při koupi myslel (já idiot). Je nějaká šance nápravu seřídit na střed, nebo se s tahle hnutou kastlí nedá nic dělat? Zadek mi nepéruje skoro vůbec a nevím, jestli má cenu do toho dělat dělat repasi. Auto jezdí jinak dobře, drží směr, netáhne nikam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...