Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, ale upozorňuju, že někdy je ten aux vstup dost slabej - nevím, jak jsou na tom iPhony, ale já musím mít svou MP3 na plné kule, aby to trošku hrálo (fakt trošku) - tzn. možná bude třeba nějaký sluchátkový zesilovač nebo něco pod ;)

Odesláno

Neporovnavam kabel a transmiter. Som napisal ze ked sa pohras s hlasitostou a MAS STASTIE NA VOLNU FREKVENCIU tak to moze hrat dobre.(ja momentalne mam v aute transmiter od belkinu a ten mam cez 3,5 jacka spojeny s iphonom a nehra to najhorsie. Dokonca aj navigaciu mam v iphone a takto ju pocujem z reprakov. Celkom sa mi to pozdava.) Samozrejme ze po kabli je to nieco ine a preto som aj tuto temu zacal. Poznam to z mojho predchadzajuceho auta kde som mal ale NA PREDU vystup aux.

Este radsej by som vsak mal nieco kde by som mohol ten iphone ovladat cez ovladanie radia.

Odesláno

To ovládání přes rádio by šlo, ale bude se to chovat jako CD changer - tzn. bude ukazovat jen číslo písničky, budeš to mít v 6 složkách jako na 6CD...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

musim to opat vytiahnut...

pocujte dneska som si bol dat aktivovat aux(teda myslim ze to bolo AUX pretoze nepisal dia AUX ale iba CD menic)

tak som pripojil dozadu ten kablik a skusal som...nic sa nedialo..vobec nic...zapojil som to do pavej dierky(zo zadneho pohladu na adio) viete mi poadit??? je mozne ze PP2000 neukazuje na mojom adiu AUX ale iba CD menic???

Odesláno

Jaké máš rádio? Aux i CD changer se normálně v nabídce dia zobrazuje a je to konfigurovatelné. AUX se zapojuje v pohledu zezadu radia do levého spodního konektoru (12pin).

post-25780-14109614596453_thumb.jpg

Odesláno

Tak som nakoniec upravil konektor tak ze ram vosiel aj do druhej duerky. Nic vobec nic sa nedeje.

Ked stlacim tlacitko SOURCE prepina len radio a cdcko. Nevypisuje aux ( malo by?) pod akou polozkou to hladat v DIA?? dikes za rychlu reakciu.

Odesláno

Na RD4 sú AUX1 a AUX2 - dajú sa aktivovať cez diagnostiku obidva alebo separátne...

Ja mám káblik (domáca výroba) na AUX1, hlasitosť vstupného signálu do rádia musí byť na max a rádio musí byť na cca 3/4, aby to hralo dosť hlasno (mám však zosilňovač s veľkými reprákmi v kufri)...

Nedá sa to však porovnávať s FM transmitterom, je to úplne iná trieda! (v mieste s hustým výskytom staníc je FM transmitter takmer nepoužiteľný)

Odesláno

Len pre info: ja mám CD menič aj AUX aktivovaný na DIA(pôvodne nebol). Pri stlačaní páčky source sa mi prepína dookola: rádio, CD - MP3( ak tam mám MP3 a nie mapu k navi), CD menič a AUX (možno v inom poradí, ale tieto 4 vstupy).:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...