godzilaTO Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Vies co. Momentalne pouzivam fm transmiter. Nieje to bohvie co. Ale ked sa s tym spravne pohras a ponasatvujes( a mas aj stastie na dobru frekvenciu) tak to celkom ujde. Citovat
4maa Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 No porovnávať FM Transmitter s káblom..... Citovat
brade Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Hele, ale upozorňuju, že někdy je ten aux vstup dost slabej - nevím, jak jsou na tom iPhony, ale já musím mít svou MP3 na plné kule, aby to trošku hrálo (fakt trošku) - tzn. možná bude třeba nějaký sluchátkový zesilovač nebo něco pod Citovat
godzilaTO Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Neporovnavam kabel a transmiter. Som napisal ze ked sa pohras s hlasitostou a MAS STASTIE NA VOLNU FREKVENCIU tak to moze hrat dobre.(ja momentalne mam v aute transmiter od belkinu a ten mam cez 3,5 jacka spojeny s iphonom a nehra to najhorsie. Dokonca aj navigaciu mam v iphone a takto ju pocujem z reprakov. Celkom sa mi to pozdava.) Samozrejme ze po kabli je to nieco ine a preto som aj tuto temu zacal. Poznam to z mojho predchadzajuceho auta kde som mal ale NA PREDU vystup aux. Este radsej by som vsak mal nieco kde by som mohol ten iphone ovladat cez ovladanie radia. Citovat
brade Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 To ovládání přes rádio by šlo, ale bude se to chovat jako CD changer - tzn. bude ukazovat jen číslo písničky, budeš to mít v 6 složkách jako na 6CD... Citovat
godzilaTO Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 musim to opat vytiahnut... pocujte dneska som si bol dat aktivovat aux(teda myslim ze to bolo AUX pretoze nepisal dia AUX ale iba CD menic) tak som pripojil dozadu ten kablik a skusal som...nic sa nedialo..vobec nic...zapojil som to do pavej dierky(zo zadneho pohladu na adio) viete mi poadit??? je mozne ze PP2000 neukazuje na mojom adiu AUX ale iba CD menic??? Citovat
godzilaTO Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 Nenajde sa niekto kto by vedel poradit? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Jaké máš rádio? Aux i CD changer se normálně v nabídce dia zobrazuje a je to konfigurovatelné. AUX se zapojuje v pohledu zezadu radia do levého spodního konektoru (12pin). Citovat
godzilaTO Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 Uff do laveho??? Mam RD4. Ja som to vopchal tam kam to pasuje. A to do prava zozadneho pohladu. Takze mam problem kabel ma zlu koncovku. Ak som spravne pochopil Citovat
godzilaTO Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Tak som nakoniec upravil konektor tak ze ram vosiel aj do druhej duerky. Nic vobec nic sa nedeje. Ked stlacim tlacitko SOURCE prepina len radio a cdcko. Nevypisuje aux ( malo by?) pod akou polozkou to hladat v DIA?? dikes za rychlu reakciu. Citovat
godzilaTO Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Vyriesene doriesene zapojene. Hra to konecne. Ale ten zvuk? Nic extra. Ale co uz. Citovat
godzilaTO Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Nie nie. Taky kabel som nekupoval. Iba obycajny audio kabel. Taky aky je v tom linku nazaciatku tohto vlakna Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 V čom bol nakoniec problém? Zlé nastavenie na dia? Citovat
godzilaTO Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Nemozem povedat ze zle nastavenie. Ale stal sa omyl. Sme namiesto aktivovania aux aktivovali CD menic. A potom to vobec nEreagovalo Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Čiže keď ja mám teraz stav, že keď páčkou prepínam vstup a mení sa mi rádio a aux tak to je ok? Neprepína sa mi to na cd menič. Citovat
godzilaTO Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 No tak to mam ja teraz. Prepinam source a mam tam radio, cd a aux2 Citovat
4maa Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Na RD4 sú AUX1 a AUX2 - dajú sa aktivovať cez diagnostiku obidva alebo separátne... Ja mám káblik (domáca výroba) na AUX1, hlasitosť vstupného signálu do rádia musí byť na max a rádio musí byť na cca 3/4, aby to hralo dosť hlasno (mám však zosilňovač s veľkými reprákmi v kufri)... Nedá sa to však porovnávať s FM transmitterom, je to úplne iná trieda! (v mieste s hustým výskytom staníc je FM transmitter takmer nepoužiteľný) Citovat
Stefan00 Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Len pre info: ja mám CD menič aj AUX aktivovaný na DIA(pôvodne nebol). Pri stlačaní páčky source sa mi prepína dookola: rádio, CD - MP3( ak tam mám MP3 a nie mapu k navi), CD menič a AUX (možno v inom poradí, ale tieto 4 vstupy). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.