Modzillo Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Joschi: to, že si to dáš oficiálne zapísať do papierov, v podstate nič neznamená, keďže v pôvodnom techničáku tento rozmer nemáš a práve takúto kópiu majú v poisťovni. A dokonca dodatočný zápis \"neštandardných\" rozmerov neznamená ani pre servis nič, keďže ti doklad o možnosti zápisu neposlal importér. Policajt ani výrobca diskov nie sú predsa tí, ktorí budú rozhodovať o uznaní prípadnej záručnej opravy. To sú len moje dobré rady, dennodenne sa stretávam s požiadavkami na zápis alternatívnych rozmerov do techničáku a bohužiaľ som videl aj niekoľko zamietnutých poistných udalostí, keď sa zistilo, že na aute je obuté niečo iné ako je povolené od importéra v originálnom techničáku. coze, hovoris ze poistovna si vypyta technicky preukaz original od importera pri poistnej udalosti?? ci kedy? cize aj ked si dam zapisat ja 15\" s original rozmerom na 207, tak to je zbytocne, pretoze v originali mam len 16 a 17?? jaka kktina :/ Ak si spomenieš, tak po zaevidovaní auta na polícii si musel poisťovákovi/poisťovni odovzdať kópiu technického preukazu. Práve tohoto by sa držali... Čisto teoreticky sa to dá obísť tak, že ešte pred prvým zápisom si niekto zoženie potrebné papiere na zápis iných diskov a poisťovňa by teda dostala techničák už s novým zápisom, v praxi však poisťováci žiadajú predajcov o kópiu prázdneho techničáku, aby podľa údajov pripravili poistné zmluvy... A teda zase sme pri momente, kedy zákazník ešte ani nedržal techničák v ruke a pritom poisťovňa už ho má... A samozrejme, ak sa likvidátorovi nepozdáva akákoľvek \"úprava\" vozidla, má právo vyžiadať si tzv. rodný list vozidla od servisu/importu a tým pádom má v rukách jasný dôkaz, že namontované neštandardné disky/pneumatiky nemajú na aute čo robiť a prúser je na svete... Citovat
Modzillo Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 buga: myslím, že žiaden model s THP nemôže mať 15\" kolesá kvôli väčším brzdám... Citovat
pipistrel Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 buga: myslím, že žiaden model s THP nemôže mať 15\" kolesá kvôli väčším brzdám... praveze toto sa mi nezda lebo podla serviceboxu uz ja na mojej 1,4 mam rovnake predne brzdy ako 1,6 thp Citovat
pretekar Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 Tiež si to myslím....tie 283 vôbec nie sú väčšie brzdy. RC-ckove 302 su myslim min na 16 Citovat
Modzillo Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 teraz som to pozeral aj ja, 308 THP majú brzdy 302, ostatné 283... Až doteraz som bol v tom, že to isté platí aj pre 207... [upravil dne 17/12/10 13:13 Modzillo] Citovat
buga Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 buga: myslím, že žiaden model s THP nemôže mať 15\" kolesá kvôli väčším brzdám... potom ako sa mi tam zmestili 15\" zimnee? a druhy dodatok, 1.6 THP som videl uz na mobile.de v inzerate, odfoteny doklad a okrem 17 16 aj 15 boli zapisane.. v nemecku a brzdy su take iste, ked som porovnaval doma s 1.4 VTi Citovat
pretekar Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 A ze GT...montuju tam veci z 1.4 :D:D Citovat
pipistrel Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 ja sa vam aj cudujem naco ste to kupili ked je to len prezlecena 1,4 Citovat
Modzillo Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 buga: myslím, že žiaden model s THP nemôže mať 15\" kolesá kvôli väčším brzdám... potom ako sa mi tam zmestili 15\" zimnee? a druhy dodatok, 1.6 THP som videl uz na mobile.de v inzerate, odfoteny doklad a okrem 17 16 aj 15 boli zapisane.. v nemecku a brzdy su take iste, ked som porovnaval doma s 1.4 VTi jááájha, Gabo, kukni môj ďalší príspevok, kde som všetko uviedol na správnu mieru... Hanba mi!!! Citovat
Joschi Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 207-čka má za sebou prvých 10 000 km. Spotreba za túto dobu podľa PC 6.1l, podľa tankovania 6.2l. Auto jazdí výborne, dosiaľ sa nevyskytol žiaden problém( dúfam že mu to dlho vydrží ). Asi najsilnejšou stránkou je motor, od nova ťahal výborne , ale po pár tisíc km sa ešte viac prebudil a aj spotreba šla o pár deci nadol. Veľmi ochotne sa vytáča a jeho sound je veľmi návykový proste radosť točiť do červeného. Slabšou stránkou zostáva radenie, ale na to sa dá zvyknúť. Celkovo zatiaľ spokojnosť. Citovat
pipistrel Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 vitaj po dlhsej dobe a gratulujem k jubileu skoda ze ja tu spotrebu nedostanem tak dole pri jazde po meste Citovat
elton Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Jako Pipi, spotřeba po městě 7,3 není zase tak hrozná. A kdybys měl lišty, tak jsi o půl deci dole:aut:aut:D Citovat
pipistrel Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 eltone ale mohla by byt aj lepsia a keby som mal listy tak neplatim nic lebo by som len auto obdivoval a nejazdil Citovat
Joschi Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 No to áno, dlhšie som sa tu neukázal diki diki prvých 10 t je najkrajších Spotreba je ozaj dobrá, ale je pravda že jazdím 40% diaľnicu 30% okresky a 30% mesto. V meste sa to pohybuje okolo tých 7 a v zápchach to ide k 8. Naštastie sa po meste často nepohybujem [upravil dne 17.6.2011 00:21 Joschi] Citovat
Joschi Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 Zdravím vás , tak s autom už máme za sebou vyše 15 t km. Zatiaľ všetko klape ako hodinky až na jednu výnimku, ktorá ma dosť irituje:grr Pri prejazde väčších nerovností alebo pri zjazde z obrubníkov sa začalo ozývať škubanie alebo vŕzganie zo zadnej časti auta, pravdepodobne z kufra. Najprv som myslel že to bude zdvihák alebo rezerva, ale nie je to tak. Skúste poradiť, čo by to mohlo spôsobovať, vopred vďaka za rady Citovat
Modzillo Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 výfuk? vŕzganie toho plastového bazmeku v rezerve? ťažko povedať... Citovat
buga Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 výfuk? vŕzganie toho plastového bazmeku v rezerve? ťažko povedať... 5 zlych bodov pre Modziluu z 5 maximalnych moznych. dam hlavu na to ze to je protikus zamku na zadnych dverach...to vrzga vacsinou a je na to aj flashka a bazmek sa pise s G ty madar [upravil dne 10.1.2012 18:42 od buga] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 vsetci majitelia 207 maju ten isty problem a chyba je v protikuse zamku kufrovych dveri ktory je na casti karoserie.Riesenie je vymena toho protikusu alebo jednoducho oblepit paskou cast zamku staci len tak 2-3 otacky a prestane to Citovat
Modzillo Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 207 nevlastním, ale keď som mal C4, tak som bol z podobne opísaného zvuku už zúfalý. Riešením boli tie veci, ktoré som napísal... ale viac-menej odpoveď už tu zaznela, takže by to mohlo byť vyriešené... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.