Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak dnes doladěno. Lakování loga a následné leštění do finální podoby. Připraveno pro zákazníka

trmeny mam doma, jsou jako nove! perfektni prace Tome! :super

díky. Dej pak foto jak to bude na autě:)

Odesláno

Pěkné chlape :roker

Jen pro zajímavost - nedávno mě zřejmě ulétla jedna originál poklička ze 17´ ALU a v subaru jsem za ní vypláznul 550,- Na nové subaru přitom krytka stojí o více než polovinu méně, holt daň za starej pekáč :papa

Odesláno
Pěkné chlape :roker

Jen pro zajímavost - nedávno mě zřejmě ulétla jedna originál poklička ze 17´ ALU a v subaru jsem za ní vypláznul 550,- Na nové subaru přitom krytka stojí o více než polovinu méně, holt daň za starej pekáč :papa

díky.jojo ty origo tolik stojí i na OZ racing kola stojí jedna 400-600kč

• O 3 týdny později...
Odesláno

Neboj ja budem chciet na 100 % len cakam na prachy z poistovne.. Vymena celneho skla a som hned o 620 € lahsi :roll Inak na tie bremba treba mat ake ET? Origo disky co tam teraz mam maju tusim ET31 a tie si chcem nehat na zimu lenze potom co chcem tie OZ kupovat tak by som kupil rovno z mensim ET len neviem presne kolko ma byt :myslim

Odesláno
Neboj ja budem chciet na 100 % len cakam na prachy z poistovne.. Vymena celneho skla a som hned o 620 € lahsi :roll Inak na tie bremba treba mat ake ET? Origo disky co tam teraz mam maju tusim ET31 a tie si chcem nehat na zimu lenze potom co chcem tie OZ kupovat tak by som kupil rovno z mensim ET len neviem presne kolko ma byt :myslim

no coupé406 má tuším ET 12. Jeho kotouč má dosedací plochu pro kolo v jedné rovině s třecí plochou. Je tam rozdíl jen 1mm.

Pokud to máš na jiné auto než na 406 tak ET bude klidně jiné

Odesláno

Dnes jsem byl na brzdě s imprezou. Výsledek 289HP tedy 212,3KW , tedy vyšší výkon než sériové STI a to připomínám že mám WRX origo 160KW. Ztráta vlivem 18\" kol a změnou výfuku za 3\" bez naladění je asi 40HP. Vstřikovače jedou na 112% výkonu což je 32% přes povolený limit. Tlak turba 1,5bar. Auto prostě musí na optimalizaci jednotky aby byly hodnoty jak mají být. Očekávaný výkon by se měl nejen srovnat s hodnotami před úpravou ale po dokonalé mapě a výměnou vstřiků očekávám až 350HP.

A těžce zvažuju že ty kola půjdou dopryč jelikož s nimi je velká ztráta výkonu. Japonci dobře věděli proč 17\" kované ráfky.

Jinak zážitek velký-jak na 4. rych.stupeň při 6000ot/min jede impreza 192km/h a ten šílený kravál boxeru je perfektní.

Ztráta na převodech, 4x4 a kol je 60kw!!!!!!!

[upravil dne 15.4.2011 14:45 tom406]

Odesláno
Kolik odhadujes rozdil ve vykonu mezi 17 a 18\" koly?

no vše záleží na váze kol a šíři i profilu pneu. Fakt nevím ale když jsem přezul na 18\" tak jsem cítil ztrátu dost

Odesláno

Slušně vyhnaný WRXko ;)

Na videu ten kravál vůbec nevynikne......mě když Mick ladil imprezu, tak jsem si zacpával uši i ve vedlejší místnosti a hlavně jsem měl pocit, že ten motor musí každou chvíli z toho auta vylítnout.

Ad 18´ to je dobré vědět :roker

Odesláno
Slušně vyhnaný WRXko ;)

Na videu ten kravál vůbec nevynikne......mě když Mick ladil imprezu, tak jsem si zacpával uši i ve vedlejší místnosti a hlavně jsem měl pocit, že ten motor musí každou chvíli z toho auta vylítnout.

Ad 18´ to je dobré vědět :roker

to je fakt až jak to vidíš naživo jet dvě kila v 6000ot tak to je šílenost. Ten zvuk je unikátní spolu s výfukem. Je pravda že jsem čekal kdy se něco posere protože kolik toho musí ten motor snést je hrozné. A to jsme točili \"jen\" do 6000ot. ještě by šlo + 1500ot. ale už šel výkon dolů tak jsme to netrápili.

Teď musím za Mickem to pořádně doladit a šup znovu na válce.

I takto to může skončit měření když se auto místo do stran uváže jen dozadu

Odesláno
Tom: To jsi to rychle stihl domluvit ;)

jj jen jsem zavolal a byl to. Musím jen chválit ,takový přístup se nevidí. Jen jsem přijel a všichni mi podali ruku a představili se. Jsem koukal. Tomu říkám profi služba.

Odesláno
Jsme se potkaly zrovna v té zatáčce před světlama u školy sem nestihl ani zatroubit.A kdepak jsou ty videka .

PS.zvuk to má fakt parádní

jak kde?? o tři příspěvky výš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...