geos Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ahoj ve spolek, prosím o radu, protože jsem nikde (ani v manuálu auta) nemohl najít, která pojistka a kde, jistí okruh potkávacích světel na 407 SW. Dnes, když jsem se v podvečer vracel domů zjistil, že mi nesvítí potkávací světla, parkovačky ano. Je to nepříjemné a i nebezpečné jezdit \"potmě\". Díky moc Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Nie sú samostatne istené. Napájané sú priamo z BSM. Žiarovky sú OK? Ukostrenie tiež? Kostra sa zvykne prepáliť. Citovat
straki007 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Moc te nepotesim ale myslim ze potkavacky jsou spinane koncakama ve skrince BSM(pojistkovka pod kapotou) Tim padem nemas pojistky. Nejdriv zkontroluj zarovky. Citovat
geos Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 Díky za rychlost odpovědí. S pojistkou jste mě moc nepotěšili, uvidím. Ráno kouknu na ty žárovky, ale je mi divný že by odešli obě najednou... To BSM co vzpomínáte to je nějaká řídící jednotka? Vím, že se o tom vcelku často mluví, ale pro mě zatím to je tajemství... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Áno je to pomocná riadiaca jednotka v motorovej časti, sú na nej tiež poistky. Nie je opraviteľná teda aspoň nie jednoducho. Je to všetko zlepené a nejde rozobrať bez poškodenia. Zadné svetla svietia - nie je chyba v páčke? Hlási PP, že sú vyhorené žiarovky? Citovat
geos Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 Áno je to pomocná riadiaca jednotka v motorovej časti, sú na nej tiež poistky. Nie je opraviteľná teda aspoň nie jednoducho. Je to všetko zlepené a nejde rozobrať bez poškodenia. Zadné svetla svietia - nie je chyba v páčke? Hlási PP, že sú vyhorené žiarovky? Zadní světla svítí normálně. Mám automatické rozsvěcování světel takže když se sešeří rozsvítí se parkovačky a potkávací sami. A ikdyž jsem to přepnul potom ručně ovladačem nic kromě parkovaček. Takže asi ty žárovky... Pokud budeš mít ještě nějáký tip co by to mohlo být sem s ním;) Citovat
straki007 Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Ty mas v haji jenom zarovky. Opatrne pri vymene. Citovat
geos Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Měl si pravdu, shořelé obě dvě. Toto se mi stalo poprvé, dvě naráz. Jediné co mě trochu potrápilo bylo, že dle návodu jsem měl demontovat snad půlku světlometu...ve finále jsem sundal plastové víčko a žárovka byla k demontáži. Díky za rady a mějte se:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.