Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj ve spolek,

prosím o radu, protože jsem nikde (ani v manuálu auta) nemohl najít, která pojistka a kde, jistí okruh potkávacích světel na 407 SW. Dnes, když jsem se v podvečer vracel domů zjistil, že mi nesvítí potkávací světla, parkovačky ano. Je to nepříjemné a i nebezpečné jezdit \"potmě\".

Díky moc

Odesláno

Díky za rychlost odpovědí. S pojistkou jste mě moc nepotěšili, uvidím. Ráno kouknu na ty žárovky, ale je mi divný že by odešli obě najednou... To BSM co vzpomínáte to je nějaká řídící jednotka? Vím, že se o tom vcelku často mluví, ale pro mě zatím to je tajemství...

Odesláno

Áno je to pomocná riadiaca jednotka v motorovej časti, sú na nej tiež poistky. Nie je opraviteľná teda aspoň nie jednoducho. Je to všetko zlepené a nejde rozobrať bez poškodenia. Zadné svetla svietia - nie je chyba v páčke? Hlási PP, že sú vyhorené žiarovky?

Odesláno
Áno je to pomocná riadiaca jednotka v motorovej časti, sú na nej tiež poistky. Nie je opraviteľná teda aspoň nie jednoducho. Je to všetko zlepené a nejde rozobrať bez poškodenia. Zadné svetla svietia - nie je chyba v páčke? Hlási PP, že sú vyhorené žiarovky?

Zadní světla svítí normálně. Mám automatické rozsvěcování světel takže když se sešeří rozsvítí se parkovačky a potkávací sami. A ikdyž jsem to přepnul potom ručně ovladačem nic kromě parkovaček. Takže asi ty žárovky... Pokud budeš mít ještě nějáký tip co by to mohlo být sem s ním;)

Odesláno

Měl si pravdu, shořelé obě dvě. Toto se mi stalo poprvé, dvě naráz. Jediné co mě trochu potrápilo bylo, že dle návodu jsem měl demontovat snad půlku světlometu...ve finále jsem sundal plastové víčko a žárovka byla k demontáži. Díky za rady a mějte se:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...