Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak som vcera po polroku vozenia v kufri vymenil komplet silentbloky prednej napravy, predne, zadne, stabilizatora, nove tycky, a tadaaaa....ako inac...gulaky, podla serviceboxu 18mm sa za tych 12 rokov jazdenia zazrakom zmrstili na 16, skoro ma vystrelo, vedel som ze je v tom maju frantici chaos, ale na ten servicebox som sa kua spoliehal.

Takze ak ma nahodou viete niekdo zbavit 18mm gulakov, nech sa paci, s radostou vymenim za 16...po pol roku mi ich asi tazko vymeni predajca, aj ked v tom serviceboxe to pozeral on, takze je to v principe jeho chyba:D

Jaj, a inac....jazdi to teraz luxusne, zadne zvuky odpredu, a to mam este origos tlmice:)

Odesláno
Mno to jeste neni to nejhorsi :D nekteri maji na leve 16mm a na prave 18mm:D

no ale sak chapes, jak u kktov toto v tom peugeote....pamatam si jak som to vsetko kupoval, najprv sme napisali 16ky, potom prisla revolucna myslienka - pozreme do SB, clovek nikdy nevie pri francuzoch...no, a to sa aj potvrdilo:D este priemer stabilizatora som si bol odmerat ci je ozaj 19, ale cap sa mi nechcelo vytlkat na parkovisku:D

Odesláno

Prostě změřit a pak se uvidí co tam dát,v Peugot je fakt,že podle VIN karoserie by to měli zjistit přesně,ale linková výroba ve stovkách aut denně má i své vyjímky....

Odesláno

Uz su vymenene za TRW, musel so sice doplatit, ale serepes:)

riesim vsak dalsiu dilemu, ulozenie tlmicov - so servom alebo bez, servo samozrejme mam ale ked pre modely so servom mali byt 18mm capy a boli 16, neviem ako to bude s tymto...cim sa tie ulozenia lisia?

Odesláno

tak dnes som konecne vymenil gulaky aj capy riadenia....\"geometriu\" som zatial vyriesil tak, ze som najprv vymenil jednu stranu, nastavil tak aby netahalo, potom nahodil druhu stranu, nastavil...celkom sa to podarilo, tak uvazujem ci na tu geometriu nepojdem az po tlmicoch ked uz na predku nebude stare vobec nic...

Odesláno
jde o to jak moc se ti zadařilo... abys pak při tlumičích nemusel měnit čepy znovu :D

tak ked sa na to pozrem cisto technicky, nemoze byt ta geometria horsia ako bola predtym, no uvidime:P

urcite vsak na tom vela nenabeham, jak som vymenil silentbloky a ramena sa dali do tej polohy ako maju byt, zacalo mi buchat ulozenie praveho tlmica, takze vsetko pojde von, vsetko nove a basta:)

Odesláno
tento problém som mal aj ja, vymenil som jedno a začalo búchať druhé :D

menil si cele ulozenia ci len loziska? drahe je to jak svina:roll

inak bol som dnes predsa len na geometrii, typkovi som povedal ako som to nastavoval, hovoril ze sa s takou metodou nestretol,

ked to nahodil, odmeral, normalne sa cudoval, len minimalna korekcia na jednej strane bola treba:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...