Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vodni dymka - shisha

Recommended Posts

Odesláno
30 hodin v práci. Wau. To by ale pak chtělo něco trochu drsnějšího než nějakou vodní dýmku. Co třeba takovej koks? :)
To je nabídka?? Aby to nebyla třeba komerční inzerce a tim porušení pravidel, teda kromě nelegálního prodeje drog:D:D:D:D:D

Co nabidneš mě? ja mam služby 72 hodin v kuse;)

AKA: no vyspělejší to on bude, ale jen na jednom místě a hlava to zrovna není:D:D:D

Jo a Peugeot09: tobě manželku doporučuju, potřebuješ nějakou pěkně od rány jako sůl:bacha

[upravil dne 9/10/10 od Radek Hurvajz]

Radku jak to vypadá že máš služby 72h to jsi na telefonu nebo jsi pořad v robotě?? Nedokážu si představit makat 3 dny v kuse.Nebo děláš třeba klasik 12h a zbytek jsi na tel kdyby se něco stalo?Dík za objasnění bo to bych fakt nedal to už je moc:bojim

Odesláno

po 22 letech kouření a asi 14 letech zase nekouření jsem zkusil vodní dýmku v Egyptě...,nic v tom nevidím a nejlepší je přestat úplně, nafurt,pořád prostě šlus :D

[upravil dne 10/10/10 od ozzy56]

Odesláno

Když shisha, tak velká, >60cm. A doporučuji egyptský typ - s jedním šlauchem a jedním ventilem. Když šlauch, tak z velbloudí kůže. Nevydrží moc, ale je to jiné kouření než z gumového šlauchu.

Výběr tabáků je neomezený, doporučuji mix 2/3 dvojité jablko + 1/2 máta.

Dýmku po každém použití důkladně vyčistit (štětcem) a vysušit - pozor koroduje, vázu čas od času třeba kyselinou citronovou. Uhlíky určitě ne ty samozápalné, smrdí a kazí chuť dýmu, dají se koupit speciální uhlíky. Tabák v korunce upěchovat tak akorát (metoda pokus omyl to vyřeší, neumím popsat), alobalový kryt propíchat jehlou nejen na povrchu ale i přes tabák.

Absolvoval jsem několik \"školení\" v egypstském Dahabu u potápěčské báze, je to už pár let, ale staří jarabáši nás myslím vyučili v tom, jak rozeznat šmečko pro turisty a to, z čeho a jak má shisha chutnat, jak používat a vychutnat, doma mám dýmek víc, ale protože jsem nenašel náhrady za unavený materiál (především šlauch), tak spíš jsou to dekorace...

Odesláno

zacnu tedy pohledavat, co se kde nabizi, btw. nepojede nekdo do Egypta? Je tam krasne, slunicko, pyramidy, teple more, shisha pro Scratche :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...