Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

I když někteří z Vás (š?astných majitelů 307ček) ten sedan haní, mě přijde škoda, že mu prostě chybí ta homologace pro EU a tudíž evropský zákazník nemá možnost třeba se pro něj rozhodnout. Vždy? 306 měla v prodeji všechny tři varianty karoserie (pardon pět, počítáme - li i tří a pětidveřový HB a cabrio) a všechny se prodávaly poměrně dost, ne? Netvrdím, že se ten sedan musí nutně všem líbit, ale právě o tom je ten výběr, ne?

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Protože se dělá jen pro čínský trh, tak dostupnost v Evropě bude dost bídná a cena v případě individuálního dovozu zase neúměrně vysoká (nevím, jak by tomu bylo třeba s homologací a určitě bych si nechtěl prožít trauma vlastníka takového sedanu poté, co o něj zastaví TELECOMácká fábie jako o Vectora v jiném příspěvku - myslím tím, že dovézt se nechá dneska opravdu skoro všechno, ale za balík peněz). Tím ale netrvdím, že se mi tenhle sedan nelíbí - dokonce bych řek´, že se mi líbí a moc!!!!!!! a taky je podle mě škoda, že se v Evropě údajně ani výhledově nepočítá s jeho prodejem.

ja bych chtel zase tu Iranskou 405 :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...