Medvěd Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 I když někteří z Vás (š?astných majitelů 307ček) ten sedan haní, mě přijde škoda, že mu prostě chybí ta homologace pro EU a tudíž evropský zákazník nemá možnost třeba se pro něj rozhodnout. Vždy? 306 měla v prodeji všechny tři varianty karoserie (pardon pět, počítáme - li i tří a pětidveřový HB a cabrio) a všechny se prodávaly poměrně dost, ne? Netvrdím, že se ten sedan musí nutně všem líbit, ale právě o tom je ten výběr, ne? Citovat
Marlin Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem Medvěd Protože se dělá jen pro čínský trh, tak dostupnost v Evropě bude dost bídná a cena v případě individuálního dovozu zase neúměrně vysoká (nevím, jak by tomu bylo třeba s homologací a určitě bych si nechtěl prožít trauma vlastníka takového sedanu poté, co o něj zastaví TELECOMácká fábie jako o Vectora v jiném příspěvku - myslím tím, že dovézt se nechá dneska opravdu skoro všechno, ale za balík peněz). Tím ale netrvdím, že se mi tenhle sedan nelíbí - dokonce bych řek´, že se mi líbí a moc!!!!!!! a taky je podle mě škoda, že se v Evropě údajně ani výhledově nepočítá s jeho prodejem. ja bych chtel zase tu Iranskou 405 Citovat
bigicek Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 Mě se ta 307 sedan docela líbí, škoda, že se neprodává. Myslím, že by se jich na našich silnicích prohánělo docela hodně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.