Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jojo, potřebuješ kabel + soft PP2000, i když nejsem si jistý, jestli náhodou na Ulysse nefunguje i něci jiného. Ale nejspíš ne, když je to stejné jako 807.

Odesláno

viděl jsem inzerat na planet 2000 a chtěl za něj 6000,- což bych bral ale pojede to vubec nebo jestli na tom cd vubec něco bude...kable za par korun neni problem to ych neřešil ale to cd se mi zda podezřele proto jsem to ještě nebral...a pozor nekupovat lexii od citroenu...nešly by odstranit některe zavada a nefungovala by jako planet na peugeota

Odesláno

Kabely rozhodně nejsou za pár korun, to je na tom to nejdražší! Software k tomu se dá stáhnout bez problému z internetu. A celá sada se dá sehnat do 5000,-. Kabely jsou pro Citroen i Peugeot stejné, rozdíl je pouze v sw.

• O 8 let později...
Odesláno

Chlapi nema tu nekdo diagnostiku v okoli Rymarova? Nastartuju a za chvili to chcipne. Doplnovali mi aditivum ale neodstranili mi mi v rj zavadu. Potreboval bych to nacist a vymazat. Jinak nejspis budu muset zavolat servis 😞

Odesláno

Dlouho přemýšlím jakou dignostiku si vzít, co tahle DIAGNOSTIKA, měla by umět veškeré základy, ale dívám se ještě po této DIAGNOSTICE, jen mi už přijde dost profi, kde se dá i chipovat a do toho bych se nerad vrtal. Pořád váhám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...