MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Něco mi klepe na předku, silentbloky vyměněny (byly vymlácené), tak nyní zkusím stabilizační tyčku, protože se pořád ozývají zvuky. Chtěl jsem si nějakou objednat u AK - klidně Starline, já ročně najedu 10tkm, takže když ji za tři roky budu dělat znovu, mě to nevadí. Uvádějí však závit 2xM10, u Delphi, MOOG mají 1,5xM10. No tak jakou mám koupit? Zde je VIN, prosím o zjištění, abych ji tam druhý den nevracel. VF37ARHYE33147350 Citovat
Guest servisman Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 podle vin a service boxu máš tyčky podle obj č.508742 a píše se tam že jsou 10x150 tedy klasika závit jinak oboje je tam klidně dáš k tyčkám jsou stejně i matice takže nic by se nestalo i kdyby jsi koupil ty druhý [upravil dne 6/10/10 od honza406] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 klasika ... to mi nic neřekne ... ale pokud to dobře chápu, tak Starline nepřichází v úvahu? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 klasika beru obyčejný metrický závit co se týče značky bral bych střed taky jezdím asi jak ty ty km ročně a raději jsem si připlatil Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 chápu, že starline nemusí moc vydržet, ale moje otázka je, zda tam starline mohu dát? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 jj proč bys nemohl závit je stejný jen rozdíl ve stoupání ,jinak nevidím rozdíl.Já kupoval taky přední před x lety a závit jsem neřešil jen aby se shodovaly a byly shodné jaké tam jsou. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 To jsem z toho jelen, já nevím, co tam je ... proto jsem dával VIN. Prostě pokud to tam půjde, tak to tam šoupnu. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 obě tyčky jsou stejné jen ten závit a ten je u obou M10 jen stoupání jiné.Otvor do kterých je dáš a jen maticí zajistíš a ta je dodávaná k tem tyčkám,tak nevím co řešíš dál proto jsem ti dával obj,číslo těch tyček podle ser.boxu 508742 a podle toho kup. [upravil dne 6/10/10 od honza406] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 Díky, ten kod u Starlinu sedí, takže jdu do ní :-) Citovat
EXI.60 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Taky jsem dal Starline.vydržela mi tam už rok a pul po rozmlácených okrskách.Mám jen strach že by dvakrát tak dražší vydržela stejně.Až spraví silnice,tak potom dám lepší Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 Když ti vydržela rok a půl, tak to zní dobře. Já v okolí moc rozmlácený okrsky nemám, takže o to strach nemám. Citovat
21Grams Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Když ti vydržela rok a půl, tak to zní dobře. Já v okolí moc rozmlácený okrsky nemám, takže o to strach nemám. Ked uz ides menit, nechce sa ti vymenit aj moje? Uz pol roka toto nosim v kufri a nemam sa kedy k tomu dostat:D Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 pěkná souprava, možná jsi měl koupit celé rameno, bylo by to rychlejší a nemusely by se lisovat silentbloky Citovat
21Grams Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 pěkná souprava, možná jsi měl koupit celé rameno, bylo by to rychlejší a nemusely by se lisovat silentbloky tak ono to vyslo o nieco lacnejsie, a vtedy som si myslel ze najst si na to cas bude malina:D ale uz mi to fakt bude treba, stare silentbloky su este tusim origo, capy tiez, jedine co sa menilo boli tie tycky. Citovat
godzila.01 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Moog stojí o 250kč na tyčce víc a je to alespon jistota, ale je fakt že ty starline jsou za bezkonkurenční cenu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.