Brian Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Zdravim chtel bych se zeptat budu prehazovat motor 1.8 benzin 74 KW za jinej uplne stejnej na co si dat treba pri demontazi a montazi pozor, jestli musim demontovat celej predek a treba nejaky rady dik moc Citovat
Peca24 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 asi bych to vykulil cele i s prevodovkou pak si to vsechno muzes prehazet v klidu venku predek rozdelavat nemusis jen bych si projistotu vyhodil chladic abys ho necim nepropichl pak to vsechno rozmaslit a spustit ho spodek a mozna by to vyslo i kdybys tam nechal napravnici ale tak ta drzi na 4 sroubech + 2 na rizeni tak bych ji schodil taky a budes to mit jednodusi Citovat
Brian Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 jo sem prave nevedel jestli musim rozdelat celej predek aby to proslo ven! chtel bych to prehodit nejak koncem mesice ted jeste dokoupit nejaky drobnosti co chybi a pujde se na to! dik moc za radu Citovat
ozzy56 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 určitě ven celý agregát, pak složit new motor se skříní, poměnit vadné díly co na nich je teď výborný přístup a pak nový agregát popřípadě umýt a nahodit do kastle... [upravil dne 5/10/10 od ozzy56] Citovat
Brian Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 jj dekuju novej agregat uz je umytej jen asi umyt prevodovku a motorovej prostor Citovat
NAVY1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 to ja keby som mal už celý motor vonku tak okrem umytia motoroveho priestoru by som určite porozmyslal aj nad jeho nástrekom Citovat
Maverick Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Osobně, když už bych vyndaval motor, tak bych si klidně předek schodil. Je to práce na půl hodinky a budeš k tomu pak mít naprosto libovej přístup;) Citovat
Capy Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Předek si sundat můžeš ale není třeba. jde to i bez sundání. jinak motor jde ven vrchem i spodem. A po zkušenosti vrchem už to dělam spodem. Když nemáš žiravu ani 4 silný lidi ne moc chytrý lidi tak ve dvou to jde spodem Citovat
crazybiker Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 ja osobne:motor som odpojil od vsetkeho, vybralisme najprv prevodovku, vytiahli motor, vymenili co sme mali a nahodili druhy motor, napichli prevodovku, potom uz kompletne zachytili, nahodili kable,hadicky a mas to do par hodin.... predok som nezhodil nikdy, a vymienal som uz viac krat, po prve naco a po druhe strata casu.... to vse len moj nazor.... Citovat
BiFF Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Ja s brachou ho daval dolu komplet s napravnici a jde to uplne v klidu , auto hodit na kozy pod motor paletu prichytit motor na strop pres retez pomalu spustit na paletu vzit retez zvednout kastli a vytahnout paletakem paletu s motorem Citovat
Brian Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 diky vsem moc za uzitecny rady asi nejak pristi vikend by sme na to mohli s kamosem vlitnout tak uvidime Citovat
dýzl Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Já dýzla (motor i přev.)dělal vrchem,nejprve preventivně šel ven chladič (po zkušenostech ze seatu ibiza).venku šla spojka a přev.na jinej novší motor a ten pak zase celek dovnitř. Citovat
Kasi Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Já jsem TD motor také dělal vrchem. Ani chladič jsem nevyndaval, jen altík, filtrbox, baterku a takovéhle věci, co překáží. V garáži mám kočku, tak to šlo bez problémů v jednom - zvedl jsem motor, auto jsem popotlačil stranou a motor pustil na zem. Citovat
Brian Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 potreboval bych poradit jak se odpojuji tahla razeni? celej motor uz je ocesanej a tohle zbyva prosim poradte dik moc Citovat
Peca24 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 jsou tam jen nacvakle takze zapacit a vycvaknout ale delat to co nejbliz kloubku a na strane kde neni to gumove ulozeni jinak je znicis Citovat
Brian Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 jo takze jenom nacvakle ok dik moc! Citovat
Brian Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 jo a poloosy muzu normalne vytahnout z prevodovky? [Edited on 30/10/10 08:55 Brian] Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Áno. Trochu oleja ti vytečie tak niečo podlož. [upravil dne 30/10/10 10:09 pastorek] Citovat
Brian Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 prosimvas nema nekdo na prodej zezadu motoru je takova plastova vec na hadice ta mi praskla potreboval bych to sehnat nema to nekdo na prodej? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.