Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtel bych se zeptat budu prehazovat motor 1.8 benzin 74 KW za jinej uplne stejnej na co si dat treba pri demontazi a montazi pozor, jestli musim demontovat celej predek a treba nejaky rady dik moc

Odesláno

asi bych to vykulil cele i s prevodovkou pak si to vsechno muzes prehazet v klidu venku predek rozdelavat nemusis jen bych si projistotu vyhodil chladic abys ho necim nepropichl pak to vsechno rozmaslit a spustit ho spodek a mozna by to vyslo i kdybys tam nechal napravnici ale tak ta drzi na 4 sroubech + 2 na rizeni tak bych ji schodil taky a budes to mit jednodusi

Odesláno

jo sem prave nevedel jestli musim rozdelat celej predek aby to proslo ven! chtel bych to prehodit nejak koncem mesice ted jeste dokoupit nejaky drobnosti co chybi a pujde se na to! dik moc za radu

Odesláno

určitě ven celý agregát, pak složit new motor se skříní, poměnit vadné díly co na nich je teď výborný přístup a pak nový agregát popřípadě umýt a nahodit do kastle...

[upravil dne 5/10/10 od ozzy56]

Odesláno

Předek si sundat můžeš ale není třeba. jde to i bez sundání. jinak motor jde ven vrchem i spodem. A po zkušenosti vrchem už to dělam spodem. Když nemáš žiravu ani 4 silný lidi ne moc chytrý lidi tak ve dvou to jde spodem

Odesláno

ja osobne:motor som odpojil od vsetkeho, vybralisme najprv prevodovku, vytiahli motor, vymenili co sme mali a nahodili druhy motor, napichli prevodovku, potom uz kompletne zachytili, nahodili kable,hadicky a mas to do par hodin.... predok som nezhodil nikdy, a vymienal som uz viac krat, po prve naco a po druhe strata casu....

to vse len moj nazor....

Odesláno

Ja s brachou ho daval dolu komplet s napravnici a jde to uplne v klidu , auto hodit na kozy pod motor paletu prichytit motor na strop pres retez pomalu spustit na paletu vzit retez zvednout kastli a vytahnout paletakem paletu s motorem :)

Odesláno

Já dýzla (motor i přev.)dělal vrchem,nejprve preventivně šel ven chladič (po zkušenostech ze seatu ibiza).venku šla spojka a přev.na jinej novší motor a ten pak zase celek dovnitř.

Odesláno

Já jsem TD motor také dělal vrchem. Ani chladič jsem nevyndaval, jen altík, filtrbox, baterku a takovéhle věci, co překáží. V garáži mám kočku, tak to šlo bez problémů v jednom - zvedl jsem motor, auto jsem popotlačil stranou a motor pustil na zem.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...