Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest maniaksoft
Odesláno

Nevim jestli bude sedět, ale mám dojem, že motor se může vyměnit jen za stejného typu a obsahu. :myslim

Odesláno

Tak sedět by měl bez problému. 1.1 má s 1.4 shodné ramena, převodovku...v podstatě všechny části motoru.

A ano, motor jde legálně měnit jenom za úplně ten samý typ (stejné označení). :myslim

Odesláno

Vsetko bude sediet. Je to ten isty motor len ma iny zdvih a vrtanie. Ja osobne mam kombinaciu motora 1,1 a prevodovky z 1,4. Rozdiel iba v tom ze na 5 mam o asi 230 ot/min menej. Vsio. Osobne vsak rozmyslam ze ked pojdem dat robit generalku motora ci nedam vymenit vlozky, piesty a kluku na 1,4. Tym padom oznacenie by ostalo na 1,1 a fizli alebo na STK nezistia rozdiel. Emisna uz bude pohoda. Staci len vediet co do nadrze naliat. :)

[upravil dne 5.10.2010 od Gitarista001]

Odesláno

Cena je dost pohybliva. Zalezi ci clovek bude chciet vsetko nove alebo len prehodit diely z pouziteho motora. To co ma vsak najviac trapi ci pojde motor tak ako predtym. Predsa vymedzenie vôle kluky je dost citliva robota a vyzaduje to cas. A ked vidim ako sa teraz pracuje a autoservisoch, tak to si takuto hrubu montaz urobim sam.

Odesláno

Ahoj přehodit ti to půjde určitě tuningclub206.com přehazoval ygnor motor dával za 1.1 - 1.6 a nechal tam převodovku z 1.1 a jedete jako kurva. Akorát musel natáhnout jeden kabel od dobíjení někam do eletriky ale udál na to návod. Já osobně mám doma motor 1.6 kompletní eletriku, digiklima, posilovač, počítač, převodkva a také plánuji přehodit motor. Legální to není pouze typ za typ ale co vím tak motor nemá žádné číslo pouze typ motoru je nesmíš stím udělat žádný problém a na technické mít kamaráda. 1.4 bych tam osobně nedával koupil bych raději 1.6 8v je to také ten samý motor a hlavně to má už 90 koníků

Odesláno

Ygnor to uz dokoncil ? Davno som nebol na tom fore. Pokial som doteraz pocul 1,6 8v by mal mat nejake rozdiely od 1,4 8v. Navyse tento motor prestali dost skoro vyrabat. Zatial som na najmladsiu 206 s tymto motorom narazil iba do roku 2001 takze aj zohnat to bude problem.

Odesláno

Jo už jsem to s úspěchem dokončil a jsem i po technické:D ale byl to mazes s tou elektrikou což mě donutilo komplet naštudovat skoro všechny motorizace abych to dal dohromady ale teď už všechno vím a je to brnkačka:roker a samozřejmě i rád pomůžu když bude potřeba a hlavně ta 1.6ka co jsem tam dal tak je opravdu velice dobrá a ve spojení se nerez svodama a kompletně průchozím komínem je to ďábel;)

Takže ve stručnosti: mechanické díly pasují všechny a to 1.1,1.4,1.6 8V

V elktrice jsou ale nemusej být rozdíly,záleží na roku výroby a výbavě ale jde všecno dořešit nejpodstatnější je tu novou ŘJ nechat vyčistit do stavu jako z výroby což je bez pinu immobilizeru a po připojení ŘJ do auta si natáhne sama pin kod z auta a stává se tak jeho součástí i s funkčním immobilizerem...

Odesláno

Len taká malá otázočka, bude potom to auto po výmene motora predajné? Ak by sa auto neskôr predalo a nový majiteľ by zistil, že je tam vymenený motor za iný typ, tak vám môže akurát tak narobiť problémy.:myslim

Odesláno

To se stalo tehdá mě. Koupil jsem stošestku s údajným 1.4 motorem a 1.1 inside. no jo, jenže koho mohlo napadnout, že je bazarník taková ku*va? No auto se pak dovezlo na STK a za hodinku klucí volali, že si z nich dělám srandu. Technickou samozřejmě pekáč nedostal. Takže pokud nemáš nějakýho dobrýho známýho a nechce se ti platit každý dva roky \"extra cash\", zapomeň, že bys měl v autě jinej typ motoru než je psanej v TP. :)

[upravil dne 9/10/10 od peugeot09]

Odesláno

Motor 1.1 je v garáži a v případě prodeje by samozřejmě putoval zpět ale to nehrozí protože nehodlám 206ku nikdy prodávat a na technický známý mám jinak bych to nedělal;)

Odesláno

cau ja som dal do mojej 206 motor 1,4 ale elektriku a vstrekovanie som nechal z1,1. vobec to nechce ist je to uplne mrtve a zere to hrozne moc benzinu. riadiaca jednotka mi nesedela. motor je rok vyroby 2006 a ja mam auto1999. da sa stym nieco urobit

Odesláno

Už vyššie som ti písal, že budeš mať pravdepodobne problém s elektrikou.

Riešením by bolo možno keby máš motor okolo toho roku 99 alebo komlet elektriku z modelu 2006.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...