Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus potřeboval bych poradit když jedu tak mi něco hučí na pravé straně a nevim jestli ložiško nebo poloosa ale jeto jenom když jedu rovně a při zatočinách do prava jakmile zatočím do leva tak je ticho,srovnám a zase začně hučet tak právě nevim co je to ložisko by asi hučelo pořád ne?Díky

Odesláno

no on se ptá,kolik je to práce--z toho odvozuju, že to profi mechoš nebude a proto bych mu lisovat ložisko ve svěráku neradil

ale máš pravdu, jde to i ve velkém svěráku:papa

Odesláno

můžeš popsat postupy jak na to? jen pro zajímavost a poučení...

osobně pro výměnu ložiska náboje kola nepotřebuju lis ani svěrák (když nejsou k dispozici), ale s holýma rukama to taky neumím:(

Odesláno

Nechci nikomu sahat o svědomí,ale \"vybouchání\" ložiska \"hrubou silou\" nedoporučuju. Sice to nepoznáš,ale trochu vymačkáš ten domek/uložení.Nikdy nebudeš působit přímo kolmou silou,vždy to bude trochu křivě...to samé s nalysováním...Nejlepší je to nahřát autogenem,pak to jde samo vyklepnout,to samé pro nasazení nového,jen ho položíš a je tam. A pokud nemáš ani svěrák....nepouštěl bych se do toho. uvážil bych s tím i možnosti nářadí,které na to budeš potřebovat...

Odesláno

o vybouchání ložiska násilím nikdo nepsal...,ale nahřívat náboj kvůli dem. ložiska jsem ještě neslyšel--a pak to new ložisko do nahřátého náboje:o, to si už děláš prdel,že ??:roll

Odesláno

Celej den sem se patlal doma s loziskem na 206. U 306 mi to delal servis za 0,5dne a financne mi to vyslo tak o 300,- draz, nez sem to delal doma.. Uz bych se stim doma nepatlal..

Odesláno
o vybouchání ložiska násilím nikdo nepsal...,ale nahřívat náboj kvůli dem. ložiska jsem ještě neslyšel--a pak to new ložisko do nahřátého náboje:o, to si už děláš prdel,že ??:roll

No tak nějak.... :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...