oda Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 čus potřeboval bych poradit když jedu tak mi něco hučí na pravé straně a nevim jestli ložiško nebo poloosa ale jeto jenom když jedu rovně a při zatočinách do prava jakmile zatočím do leva tak je ticho,srovnám a zase začně hučet tak právě nevim co je to ložisko by asi hučelo pořád ne?Díky Citovat
oda Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 tak je to ložisko a ještě otázka je to moc práce vyměnit doma bez lisu je to 106 [upravil dne 2/10/10 od oda] Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 moc práce to není, ale bez lisu to nepude Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 no on se ptá,kolik je to práce--z toho odvozuju, že to profi mechoš nebude a proto bych mu lisovat ložisko ve svěráku neradil ale máš pravdu, jde to i ve velkém svěráku:papa Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Jde to i bez svěráku. Spíš bude mít problém dostat to staré ložisko ven. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 můžeš popsat postupy jak na to? jen pro zajímavost a poučení... osobně pro výměnu ložiska náboje kola nepotřebuju lis ani svěrák (když nejsou k dispozici), ale s holýma rukama to taky neumím:( Citovat
švícko87 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Nechci nikomu sahat o svědomí,ale \"vybouchání\" ložiska \"hrubou silou\" nedoporučuju. Sice to nepoznáš,ale trochu vymačkáš ten domek/uložení.Nikdy nebudeš působit přímo kolmou silou,vždy to bude trochu křivě...to samé s nalysováním...Nejlepší je to nahřát autogenem,pak to jde samo vyklepnout,to samé pro nasazení nového,jen ho položíš a je tam. A pokud nemáš ani svěrák....nepouštěl bych se do toho. uvážil bych s tím i možnosti nářadí,které na to budeš potřebovat... Citovat
silver849 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Daj si to radsej do servisu.Jednak bez lisu je to prakticky nemozne.Drzi tam fakt riadne.20t lis mal co robit a je to narocne. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 o vybouchání ložiska násilím nikdo nepsal...,ale nahřívat náboj kvůli dem. ložiska jsem ještě neslyšel--a pak to new ložisko do nahřátého náboje:o, to si už děláš prdel,že ?? Citovat
lipnicak Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Celej den sem se patlal doma s loziskem na 206. U 306 mi to delal servis za 0,5dne a financne mi to vyslo tak o 300,- draz, nez sem to delal doma.. Uz bych se stim doma nepatlal.. Citovat
godzila.01 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 o vybouchání ložiska násilím nikdo nepsal...,ale nahřívat náboj kvůli dem. ložiska jsem ještě neslyšel--a pak to new ložisko do nahřátého náboje:o, to si už děláš prdel,že ?? No tak nějak.... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.