cyril1605 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Zdravím, mám taký dotaz,ako prichádza zima blbnu my zrkadla buď sa nesklopia alebo nevyklopia,kto to už nejak riešil ak vôbec exzistuje riešienie.Ďakujem [upravil dne 2/10/10 od cyril1605] Citovat
PecaTu Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Jsi si jistý že je to problém zimy? Je pravda že se to tady již řešilo a mě osobně to také blbne, ale až když je pod nulou a to jenom s odklopením zaklopí se vždy. To co popisuješ se mi stávalo i v létě a bylo to slabší autobaterií stačilo dobít a od té doby je klid. Citovat
P607Olda Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Stříkám to občas mazadlem ve spreji, do všech škvír. Citovat
Kenedi Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 No ahojte.. tak ja mam podobnu skusenost.. ako keby bola slaba baterka.. tak mi to prijde.. takze problem je s baterkou? ked ju dam nabit.. nestava sa potom ze napr... sa vyresetuje vsetko? nastavenia a podobne? Citovat
P607Olda Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Slabá baterka? Prostříkej mazadlem a pokud ještě zlobí, tak s tím \"vrzni\" po nastartování, když je v síti 14,5 V. Citovat
P607Olda Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 ked ju dam nabit.. Fakt nevím, co si od toho slibujete - už to rozmlouvám (vyhováram) asi popáté. Pokud je nabíjecí soustava OK, tak nabije baterku dokonale, pokud není, tak se musí opravit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.