lukinno1 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 mam 407 automat,,,auto sme kupili v bazaree,,,su s nim stale problemyyy ... najnovsi problem : Auto je nastartovane a priemerna spotreba stupa, mamm pocit ze by stupala donekonecna vzdy po 0,1 l a ked sa na nom jazdi spotreba klesaa na normalnu hodnotu okolo 6,7 - 7,5 ...mam pocit ze omnoho viac ubuda z nadrze ....vzdy sme mali okol 7 a ted je priemerna aj 9 a viac ... neviem co s tym je poradte ak sa da??? co by to mohlo byt ma najazdenee 130 000 a je asi pretoceny tachac tak ze okolo 200 000 ma ...nedavno bolo v oprave ...filtre vsetky, olej, rozvodyy, EGR ventil novy,,,bol vadny a odvtedy to asi robiii ta spotreba ale je tam novy teras a ajtak... DALSI problem: auto trhane zabera otackomer kolise tak do 2500 otacok to zabera cudne, na chode motora to pocutt...robi to hlavne pri nizkych otackach...napr dam tempomat a otackomer kolise v rozpeti asiii 100-150 otacok a ked pridamm zaberee potommm chvili popousti trocha ho vrai a opett zabere to robi do 2500 otacokk a potom uz plynule zaberaaa :roker Citovat
Přema Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Auto je nastartovane a priemerna spotreba stupa, mamm pocit ze by stupala donekonecna vzdy po 0,1 l a ked sa na nom jazdi spotreba klesaa na normalnu hodnotu okolo 6,7 - 7,5........ To je snad normální že když nejedeš tak prum.spotřeba stoupá.... , zbytek by mohla pomoci dia.... Citovat
DanculD Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Aj ked mam 307SW, tak mam ten isty motor a urcite aj ten isty automat. to pohupovanie na vykone robilo aj mne. Tu to popisujem. Chcel som to uz zacat riesit (som si isty, ze to ma na 99,9% suvis s EGR ventilom) ale prestalo to a uz sa to neobjavilo. Takze cakam, kedy to zase zacne. S tou spotrebou mi to pride normalne, teraz ako sa ochladilo a jazdim iba mesto, tak mam priemer 8,7. Taktiez ked stojis, tak spotreba predsa musi stupat. Citovat
lukinno1 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 ale ta spotrebaa ak ju vynulujem a chvilu svizne pojazdim a ukaze napr spotrebu 18 litrov zastanem necham nastartovane a spotreba rastie 18,1 ...18, 2 stale rastie ...to sa mi nezda ...a ked opet rozbehnemm zacne klesat...egr ventil sa pokazil uz v polovici leta aaa sme ho zablombovali a vtedy si vsimol spotrebu velku okol 9-10...myslell so si ze to je egr ale po vymene za novy ta spotreba je ajtak zla a trhanie ostalooo .... mame ho uz 5 rokov a vzdy bola okolo 7 nikdy nie nad 8...takze tou zimou to byt nemoze Citovat
Přema Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Spotřeba je v pořádku, tu neřeš.......když nejedeš je jasné že bude stoupat když žere naftu a km neubíhají..... Citovat
John_Ice Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 přesně tu spotřebu neřeš a nebo nekoukej na pp...když najezdíš třeba 1000km a potom budeš stát chvilku,tak ti to nebude stoupat,ale když najedeš 10km a zastavíš,tak ti to bude stoupat...je to úměrný k náběhu km,to je přece jasné. Citovat
straki007 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 A kdyz to uz resis.TAK JI PORAD NERESETUJ!!!!! 1.)Natankuj si plnou nadrz. 2.)Vymaz PP 3.)Po cca 300km sepodivej kolik mas spotrebu. Samozrejme kdyz budes stat na miste az nevypalis pulku nadrze tak tam budes mit HODNEEEEE vysoke cislo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.