Brizan Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Nemám ale není to problém dodělat, ještě dvě šablony mi zbyly... Citovat
expeeert Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 na 407 som videl pekny difuzor ale myslim ze aj naraznik bol iny...tento sa ani mne nepaci no ako je to s tym pieskovanim VINka na okna? neni to vsade od nejakeho rv? Není........ Nová 407 má iný nárazník: http://www.peugeot.sk/media/deliacms/media/7/758-3e410a.jpg či nie toto myslíte?? Citovat
shark734 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 hej, presne tento som myslel, ale nevsimol som si ze to bolo na novom modeli Citovat
expeeert Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Aha odpoveď \"není\" nebola na tú prvú otázku, sorry Citovat
petk Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Takže ten difusor je do novýho vykrojenýho nárazníku?Rozumím tomu dobře. Citovat
Přema Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Ten co sem dával já včera je na starý model...... ten co dával člen expeeert to je celý narazník nového modelu 407 Citovat
petk Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Přema podívej se prosím na tohle téma(Rozdiel medzi motormi ),něco jsem tam psal nechci zbytečně zakládat nové téma,existuje takový motor jaký uvádím? Citovat
Marcel00 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Nemám ale není to problém dodělat, ještě dvě šablony mi zbyly... ja som sablony vedel odlepit takze som usetril vsetky. mam na vsetkych sklach, dokonca i na malych trojuholnikovych a zrkadlach detto... dohromady 15 vyleptanych kodov. to shark: ano vyleptal/vypieskoval to predosly majitel. vo vyrobe sa to nerobi. aspon som o tom nepocul ani nevidel. pri leptani treba dat pozor, ak pofukuje vietor tak to unasa tie vypary a za nalepkou, resp. okolo nalepky v smere vetra to tiez jemnulinko nalepta, preto odporucam sablonu este aspon okolo 3cm oblepit paskou. [upravil dne 30/9/10 od Marcel00] Citovat
shark734 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 no parada, mam to vyleptane/vypieskovane vsade okrem celneho skla(to bolo menene)....je to len poslednych 8 cislis z VINu..ani som si nevedel ze to je VIN ..do nedavna Citovat
expeeert Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Nemám ale není to problém dodělat, ještě dvě šablony mi zbyly... ja som sablony vedel odlepit takze som usetril vsetky. mam na vsetkych sklach, dokonca i na malych trojuholnikovych a zrkadlach detto... dohromady 15 vyleptanych kodov. to shark: ano vyleptal/vypieskoval to predosly majitel. vo vyrobe sa to nerobi. aspon som o tom nepocul ani nevidel. pri leptani treba dat pozor, ak pofukuje vietor tak to unasa tie vypary a za nalepkou, resp. okolo nalepky v smere vetra to tiez jemnulinko nalepta, preto odporucam sablonu este aspon okolo 3cm oblepit paskou. [upravil dne 30/9/10 od Marcel00] Hlavne treba ma pri sebe vlhkú handričku a chvíľu počkať kým to aspoň trochu nezaschne a prípadné \"stekance\" hneď zotrieť a robiť to pri peknom počasí Citovat
expeeert Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 v zadních narazníkách...... No je tam toho viac, ale v podstate sú to len drobné kozmetické úpravy. Ja len dúfam že tie nové 407 majú vychytané \"muchy\" ktoré mali niektoré staršie ročníky P.S. viem že som sem dával foto, ale chcem sa pochváliť svojím Citovat
John_Ice Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Nemám ale není to problém dodělat, ještě dvě šablony mi zbyly... ja som sablony vedel odlepit takze som usetril vsetky. mam na vsetkych sklach, dokonca i na malych trojuholnikovych a zrkadlach detto... dohromady 15 vyleptanych kodov. to shark: ano vyleptal/vypieskoval to predosly majitel. vo vyrobe sa to nerobi. aspon som o tom nepocul ani nevidel. pri leptani treba dat pozor, ak pofukuje vietor tak to unasa tie vypary a za nalepkou, resp. okolo nalepky v smere vetra to tiez jemnulinko nalepta, preto odporucam sablonu este aspon okolo 3cm oblepit paskou. [upravil dne 30/9/10 od Marcel00] Hlavne treba ma pri sebe vlhkú handričku a chvíľu počkať kým to aspoň trochu nezaschne a prípadné \"stekance\" hneď zotrieť a robiť to pri peknom počasí A nebo v garáži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.