Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

difusor pod zadní nárazník Peugeot 407 sedan

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi ,jestli to někdo máte, tak napište jak to vypadá a jestli to pasuje na běžnej 407 vej nárazník.Taky bych rád věděl co je pískování skel pro zabezpečení vozidla.Předem dík.

Odesláno

Pieskovanie - na sklá sa vypieskuje kód, ktorý je centrálne evidovaný a podľa neho sa dá zistiť majiteľ auta, môže sa dať vypieskovať aj samotný vin auta. Výmena všetkých skiel vyjde pekne draho, preto je menej pravdepodobné, že auto bude ukradnuté.

Odesláno

Mně se difusory líbí na SUV čkách na tomhle našem autíčku to asi nebude to pravé ořechové ,ale uvidíme ,protože nikdy neříkej nikdy.

Odesláno
na 407 som videl pekny difuzor ale myslim ze aj naraznik bol iny...tento sa ani mne nepaci

:xvul no ako je to s tym pieskovanim VINka na okna? neni to vsade od nejakeho rv?

Není........

Odesláno

Nemusí se to jen pískovat, stačí to vyleptat. Tak to mám udělané já, koupil jsem na netu sadu. Při objednávce jsem uvedl svůj VIN a přišla mi sada na celé auto. Stojí to asi 500,- a uděláš si to bez problémů sám doma. Tak na 20 min práce.

například toto alespoň co jsem na rychlo našel:

http://www.vinprotect.cz/

[upravil dne 29/9/10 od Brizan]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...