Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar páni, chcel by som poprosiť o radu Na 90% som majitelom 807 (dnes som to prihlasoval celý deň:bacha, a stále nemám špz, veľa ludí, málo personálu:blicismajlik)

a mam úplne rozbytú sedačku vodiča (ľavá strana polstrovanie, počul som že to má každý piškot) ako ste to riešili?? Čaluník mi povedal, že lacnejšie bude kúpiť novú

Tak ako??:myslim

Odesláno

šikovných je dosť, ale tieto sedačky boli vyrobené tak, že sa horúci molitan nastriekal do formy kde už bola kostra sedačky a poťah. Preto je problém ten poťah /textíliu/ odobrať z molitánu a následne vytvarovať nový /chýbajuci/ tvar a potťah natiahnuť späť:( Ešte budem samozrejme zhánať /prosiť, žobrať;)/,ale budem sa obzerať aj po sedačkach Nemali by pasovať aj z C8? Možno by stačil len spodok/sedák,bez operadla/ podľa mňa by sa to malo dať poskladať:myslim

Odesláno

Předseda tuhle mám pocit také řešil tento problém. Někde tu byly i fotky, zkus prohlédnout vlákno.

Odesláno

Dík:papa, naštudoval som a idem zháňať Ale som zistil po x telefonátoch, že je to choroba všetkých aut /fiat, lancia, c8/ Možno zohnať asi novší ročník 07+:myslim

[Edited on 1/10/10 by Dudko]

Odesláno

J8 to mám (možná zatím) naprosto OK, ale je pravda že si všímám že se to přesně v tom místě shrnuje a tak se snažím si poposednout aby to nebylo za chvíli na sračku. Ale stávalo se mi to ta tom samém místě snad u všech aut. Takže to je asi prostě tím jak nastupujeme a kolik vážíme. Ženským se to prý nestává.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...