Dudko Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Nazdar páni, chcel by som poprosiť o radu Na 90% som majitelom 807 (dnes som to prihlasoval celý deň, a stále nemám špz, veľa ludí, málo personálu:blicismajlik) a mam úplne rozbytú sedačku vodiča (ľavá strana polstrovanie, počul som že to má každý piškot) ako ste to riešili?? Čaluník mi povedal, že lacnejšie bude kúpiť novú Tak ako?? Citovat
Kadliky Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Ahoj asi bych začal hledat v inzerci, vrakoviště a podle toho si udělal obrázek co se vyplatí. Asi to dá víc práce - držím palce a přeji pevné nervy. Citovat
Dudko Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 Dík, to som pozeral, ale je to pre mňa trochu z ruky... Citovat
Haryk Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 šikovného čalouníka snad sežeš i někde poblíž Citovat
Dudko Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 šikovných je dosť, ale tieto sedačky boli vyrobené tak, že sa horúci molitan nastriekal do formy kde už bola kostra sedačky a poťah. Preto je problém ten poťah /textíliu/ odobrať z molitánu a následne vytvarovať nový /chýbajuci/ tvar a potťah natiahnuť späť Ešte budem samozrejme zhánať /prosiť, žobrať;)/,ale budem sa obzerať aj po sedačkach Nemali by pasovať aj z C8? Možno by stačil len spodok/sedák,bez operadla/ podľa mňa by sa to malo dať poskladať Citovat
marko306 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Sedačky pasujú z C8, Fiat Ulyse a Lancia Phedra. U Fiatu a Lancii sa asi netrafíš tak ľahko do poťahu. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Předseda tuhle mám pocit také řešil tento problém. Někde tu byly i fotky, zkus prohlédnout vlákno. Citovat
Haryk Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 vlákno jsem dal trochu výše ,ale fotky fuč Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 To ale není to co to řešil Pe.Tr, to bylo jiné. Citovat
Dudko Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Dík:papa, naštudoval som a idem zháňať Ale som zistil po x telefonátoch, že je to choroba všetkých aut /fiat, lancia, c8/ Možno zohnať asi novší ročník 07+ [Edited on 1/10/10 by Dudko] Citovat
MotoMoto Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 J8 to mám (možná zatím) naprosto OK, ale je pravda že si všímám že se to přesně v tom místě shrnuje a tak se snažím si poposednout aby to nebylo za chvíli na sračku. Ale stávalo se mi to ta tom samém místě snad u všech aut. Takže to je asi prostě tím jak nastupujeme a kolik vážíme. Ženským se to prý nestává. Citovat
MotoMoto Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 JInak se omlouvám, vůbec jsem si nevšiml že zmizeli fotky z toho vlákna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.