pug306 Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 pri prudsom brzdeny na 306 ked auto ako keby poskakuje tak ze to je praveze OK....ale co je na tom pravdy nvm..ledažeby ABS:myslim nie to nieje abs pac ani ja ho nemam....proste viem ze mi niekdo nieco take vravel ale nvm co je na tom pravdy.... Citovat
Jindras Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Tohle je jasná vada kotoučů-prostě křivé-pomůže pouze výměna.... Citovat
ferrari Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Len čudné je, že pred zásahom do zadných bŕzd sa to neprejavovalo... Citovat
chotemicak Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 zas tak divný to není. Prostě udělali zadek a jeli to projet. Jak píše ,,chvíli to trvalo než se zajely\" No a během toho se zvlnily kotouče. ASI Citovat
vat Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Zdravim mám ten stejný problém a dělá mi to od doby co jsem prudce přibrzdil. A brzdy zahřáté nebyly bylo to zhruba po pěti minutách jízdy a od tý doby když brzdím ve větší rychlosti mlatí to jak blázen a celí auto se třese jak kdyby se mělo rozpadnout. Takže to asi bude těma zvlněnejma kotoučema jak se tu píše. Citovat
pug306 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Zdravim mám ten stejný problém a dělá mi to od doby co jsem prudce přibrzdil. A brzdy zahřáté nebyly bylo to zhruba po pěti minutách jízdy a od tý doby když brzdím ve větší rychlosti mlatí to jak blázen a celí auto se třese jak kdyby se mělo rozpadnout. Takže to asi bude těma zvlněnejma kotoučema jak se tu píše. hm.....ze by to robilo po jednom prudkom pribrzdeni ?.....tak podla mna tie veci su na to stvane a predsa to musi nieco vydrzat...mi to pride divne Citovat
ferrari Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Presne-presne, to sa ani mne nezdá...fakt po jednom prudkom zabrzdení? By som pochopil, keby to bolo dlhotrvajúcim prudkým brzdením kdesi z kopca...no neviem, no nezdá sa mi to...na druhú stranu ale, keď už kotúče majú čosi za sebou a sú vydraté (teda tenšie), jeden nikdy nevie... Citovat
pug306 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 ako ak to je take neunosne tak to je treba mymenit alebo daj skotrolovat tie kotuce si su fakt zvlnene......brzdy su brzdy predsa len.... Citovat
martin3200 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 presne to iste robi aj mne tiez chcem pretocit kotuce len mam problem ich dat dolu ma niekto aj nejaky zlepsovak ako ich dat dolu?? kleadivo vobec nepomaha Citovat
EXI.60 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 presne to iste robi aj mne tiez chcem pretocit kotuce len mam problem ich dat dolu ma niekto aj nejaky zlepsovak ako ich dat dolu?? kleadivo vobec nepomaha Máš vymontovaný ty malý šrobky co drží kotouč k náboji.jinak musí jít klepnutím dolu. Citovat
martin3200 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tie som vymontoval ale dnes som ich uz dal dolu po dlhom presviecani Citovat
Guest ivo67 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Myslím že jsou to zadní bubny,to neznamená že když jsou repas tak jsou dobře udělané..kdyby byly nové tak by to bylo divné ale jestli jsou jenom repas. tak to je tím..není repas jako rapas..vím o čem mluvím,dělal jsem kotouče na auta i na mašiny.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.