Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
pri prudsom brzdeny na 306 ked auto ako keby poskakuje tak ze to je praveze OK....ale co je na tom pravdy nvm..
ledažeby ABS:myslim

nie to nieje abs pac ani ja ho nemam....proste viem ze mi niekdo nieco take vravel ale nvm co je na tom pravdy....

Odesláno

Zdravim mám ten stejný problém a dělá mi to od doby co jsem prudce přibrzdil. A brzdy zahřáté nebyly bylo to zhruba po pěti minutách jízdy a od tý doby když brzdím ve větší rychlosti mlatí to jak blázen a celí auto se třese jak kdyby se mělo rozpadnout. Takže to asi bude těma zvlněnejma kotoučema jak se tu píše.

Odesláno
Zdravim mám ten stejný problém a dělá mi to od doby co jsem prudce přibrzdil. A brzdy zahřáté nebyly bylo to zhruba po pěti minutách jízdy a od tý doby když brzdím ve větší rychlosti mlatí to jak blázen a celí auto se třese jak kdyby se mělo rozpadnout. Takže to asi bude těma zvlněnejma kotoučema jak se tu píše.

hm.....ze by to robilo po jednom prudkom pribrzdeni ?.....tak podla mna tie veci su na to stvane a predsa to musi nieco vydrzat...mi to pride divne

Odesláno

Presne-presne, to sa ani mne nezdá...fakt po jednom prudkom zabrzdení? By som pochopil, keby to bolo dlhotrvajúcim prudkým brzdením kdesi z kopca...no neviem, no nezdá sa mi to...na druhú stranu ale, keď už kotúče majú čosi za sebou a sú vydraté (teda tenšie), jeden nikdy nevie...

Odesláno
presne to iste robi aj mne tiez chcem pretocit kotuce len mam problem ich dat dolu ma niekto aj nejaky zlepsovak ako ich dat dolu?? kleadivo vobec nepomaha
Máš vymontovaný ty malý šrobky co drží kotouč k náboji.jinak musí jít klepnutím dolu.
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Myslím že jsou to zadní bubny,to neznamená že když jsou repas tak jsou dobře udělané..kdyby byly nové tak by to bylo divné ale jestli jsou jenom repas. tak to je tím..není repas jako rapas..vím o čem mluvím,dělal jsem kotouče na auta i na mašiny..;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...