Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A co myslíš že to origo je???? valeo.......

no to je jasný, já nemyslel značku ale spíš tu cenu. originál 1900,- Valeo např autokelly 1000,- +/- ale je to furt jeden a ten samý stěrač....

Odesláno

Kup jakékoliv grafitové, rozměr zjistíš podle starých a pak už jen ověř klip na uchycení k ramenům.

Z vlastní zkušenosti vím, že dávat za stěrače takové horentní sumy je nesmysl. Pak je jednou nechtěně vojedeš o namrzlé sklo a jdou do \"kelu\".

Já jsem koupil na jaře v Autokely přední za cca 400-500 Kč (značku si teď nevybavím) a úplně v poho. Na jaře si dojdu pro nové. Déle stejně origo v plné kvalitě nevydrží

Odesláno
Preco vsetci menite cele stierace? Ja som kupil na origo stierace iba gumicky a hotovo.

preco? mam origo valeo, asi po pol roku zacali vrzgat a skakat po okne ale zotierali dobre...teraz som kupil len gumicky a tie sice nevrzgaju vobec ale zato ani nestieraju, mozno tak 2 tyzdne

[upravil dne 29/9/10 od shark734]

Odesláno
A určitě to perfektně stírá........

Presne tak ako pises. Stieraju perfektne a nevrzgaju. Neni gumicka a gumicka:D Najlacnejsie neboli, ale oproti kupe novych origo stieracov sa to oplatilo. Takze tak.

Odesláno
Preco vsetci menite cele stierace? Ja som kupil na origo stierace iba gumicky a hotovo.

preco? mam origo valeo, asi po pol roku zacali vrzgat a skakat po okne ale zotierali dobre...teraz som kupil len gumycky a tie sice nevrzgaju vobec ale zato ani nestieraju, mozno tak 2 tyzdne

Ja som kupil kvalitne a oplatilo sa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...