P607Olda Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Hlavně to zkus, jak píšu, než se do toho pustíš. Není marnějšího pocitu, než vyměnit bezvadný díl... Citovat
onsovik Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 Jj hned zítra mám v plánu prohodit a zkontrolovat gumy, pokud to nepomůže tak až na pondělí mám objednané to ložisko. Já už jsem se právě párkrát takhle unáhlil, naposledy když jsem si myslel že je v háji horní uložení (jedno ložisko teda už mělo namále ale bylo pořád schopný se točit) nakonec to byly čepy na ramenech co vrzaly. [upravil dne 29/9/10 od onsovik] Citovat
silvar Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 jak jsem psal ze me v aute neco huci,tak je mozne ze to zpusoboval vadny vyfuk?(teda byl uz hodne na srot rezavy diravy a podbne)vcera jsem totiz byl v servisu a dal tam novy jak stredni tak koncovy tlumic,dozadu ladeny ale s decentnim zvukem a najednou zadny rachotavy zvuk,je to mozne? Citovat
godzila.01 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Ale proč by ne, představu o hučení máme každý asi jinou a děravej vejfuk to je taky strašnej mor.... Citovat
silvar Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 nebo uz to pres ten ladak neslysim ,ale ne tak hlucny neni a pri nizkych otackach jako by nebyl a ten zvuk byl hodne slyset,a ted ikdyz jedu do leva prudce tak nic a to delalo 100%,takze snad to bylo vyfukem.ten byl v takovem stavu ze zadni tlumic sel propichnout prstem Citovat
Michael coupé Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 já bych koupil ložiska SKF,RUVILLE,SNR, starline prostě nekupuju nic, jen kdybych to auto chtěl hned prodat... [upravil dne 28/9/10 od ozzy56] je vidět jak malo sledujete obsah krabice starline,několikrát jsem pro známé bral třeba desky , na obale Starlina a uvnitr Brembo nebo pilenga kotoc misto starline atd.. Citovat
Michael coupé Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Keby to bolo pravé ložisko tak by hučalo pri zabočení doľava a prestalo pri zabočení doprava. :-D husty,chvilku o tom přemyšlej ... proč asi to ložisko hučí,protože je zatížené tz mám v háji prave,tocim do prava huci,tocim do leva ne nebo mene a naopak Citovat
onsovik Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Tak dneska vadné pneumatiky vyloučeny v pondělí jdu pro ložisko od FEBI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.