Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj hned zítra mám v plánu prohodit a zkontrolovat gumy, pokud to nepomůže tak až na pondělí mám objednané to ložisko. Já už jsem se právě párkrát takhle unáhlil, naposledy když jsem si myslel že je v háji horní uložení (jedno ložisko teda už mělo namále ale bylo pořád schopný se točit) nakonec to byly čepy na ramenech co vrzaly.

[upravil dne 29/9/10 od onsovik]

Odesláno

jak jsem psal ze me v aute neco huci,tak je mozne ze to zpusoboval vadny vyfuk?(teda byl uz hodne na srot rezavy diravy a podbne)vcera jsem totiz byl v servisu a dal tam novy jak stredni tak koncovy tlumic,dozadu ladeny ale s decentnim zvukem a najednou zadny rachotavy zvuk,je to mozne?

Odesláno
:) nebo uz to pres ten ladak neslysim :),ale ne tak hlucny neni a pri nizkych otackach jako by nebyl a ten zvuk byl hodne slyset,a ted ikdyz jedu do leva prudce tak nic a to delalo 100%,takze snad to bylo vyfukem.ten byl v takovem stavu ze zadni tlumic sel propichnout prstem :)
Odesláno
já bych koupil ložiska SKF,RUVILLE,SNR, starline prostě nekupuju nic, jen kdybych to auto chtěl hned prodat...

[upravil dne 28/9/10 od ozzy56]

je vidět jak malo sledujete obsah krabice starline,několikrát jsem pro známé bral třeba desky , na obale Starlina a uvnitr Brembo nebo pilenga kotoc misto starline atd..

Odesláno
Keby to bolo pravé ložisko tak by hučalo pri zabočení doľava a prestalo pri zabočení doprava.

:-D husty,chvilku o tom přemyšlej ... proč asi to ložisko hučí,protože je zatížené tz mám v háji prave,tocim do prava huci,tocim do leva ne nebo mene a naopak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...