satan1984 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Kupil som si vysokotlakovy cistic kärcher 2.14 (dalej wap) Privod do wapky mam zo studne cez darling 100l nadrz. Z darlingu mi ide 20 metrova zahradna hadica, ktora je spojena rychlospojkou. Teraz k problemu. Pri umyvani auta sa mi stalo, ze 3 krat sa mi rozpolila rychlospojka a 2 krat sa mi zahradna hadica odpojila priamo od wapky. Vzdy sa zahradne hadice odpojili, ked sa darling zopol a zacal tlacit vodu. Robi problem darling alebo rychlospojkyspojky? Mam moznost vratit wapku do 30 dni od nakupu t.j. do 14.10 2010, takze ak sa neodporuca mat napojeny privod do wapky z darlingu pojdem ho vratit. Za odpovede vopred dakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 měl jsem wapku připojenou stejně jako ty a nebyl problém, do wapky musí jít tlaková voda, protože si ji sama wapka nenasaje...,možná máš na darlinku vysoký tlak?? Citovat
ThorR Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Myslim ze hodne zalezi jake mas rychlospojky. Nase v praci odesla od gardeny a koupila se nejaka nejlevnejsi a ta neumela udrzet tlak vody a porad vypadavala, po koupi gardena opet bez problemu. Myslim ze ty levne nevydrzi takovy tlak. Citovat
Pata Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 pokud vím, ty spojky jdou koupit i kovové (mosazné) Citovat
satan1984 Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 Spojky su tusim z tesca. Poobzeram sa teda po druhych spojkach a uvidim. Len aby konecne prestalo prsat, lebo ak ma uvidia susedia, ze mam zapatu wapku pocas dazda zavolaju asi do cvokarne Citovat
ThorR Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Zkus opravdu koupit poradne spojky. Myslim ze gardena staci(plastove). Ty nase zvladaji tlak te nejvetsi wapky od karcher Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.