Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupil som si vysokotlakovy cistic kärcher 2.14 (dalej wap) Privod do wapky mam zo studne cez darling 100l nadrz. Z darlingu mi ide 20 metrova zahradna hadica, ktora je spojena rychlospojkou.

Teraz k problemu. Pri umyvani auta sa mi stalo, ze 3 krat sa mi rozpolila rychlospojka a 2 krat sa mi zahradna hadica odpojila priamo od wapky. Vzdy sa zahradne hadice odpojili, ked sa darling zopol a zacal tlacit vodu.

Robi problem darling alebo rychlospojkyspojky?

Mam moznost vratit wapku do 30 dni od nakupu t.j. do 14.10 2010, takze ak sa neodporuca mat napojeny privod do wapky z darlingu pojdem ho vratit. Za odpovede vopred dakujem.

Odesláno

měl jsem wapku připojenou stejně jako ty a nebyl problém, do wapky musí jít tlaková voda, protože si ji sama wapka nenasaje...,možná máš na darlinku vysoký tlak??

Odesláno

Myslim ze hodne zalezi jake mas rychlospojky. Nase v praci odesla od gardeny a koupila se nejaka nejlevnejsi a ta neumela udrzet tlak vody a porad vypadavala, po koupi gardena opet bez problemu. Myslim ze ty levne nevydrzi takovy tlak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...