kujon106 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Pardon že píšu až teď, ale dřív sem se k netu nedostal. Hurvajzovi sem posílal sms, ale bez odezvy. Tož se nedá nic dělat, budu to muset vykoumat nějak jinak. Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Příští pátek jedu do Piešťan, pokud by to bylo ještě aktuální. Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Bohužel nepojedu, nejedu totiž po dálnici. Můžem ale dát sraz někde na půli cesty, co řikáš? Když nám kujón přispěje na cestu. Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 To by bylo super. Tobě bych Béďo zaplatil kreslením v PSku, na který sem si teďka vzpomněl Na SK se nevyznám, kde nejblíž byste si mohli dát sraz? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Pol cesta, asi najlepšie Madunice S Trnavy 19,4 km , s Pieštan nejakych 15,6 Km A kedy sa do PN chystaš ? čas ? Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 kujon106: kreslení už neřeš, nakonec to nebudu zřejmě potřebovat.. Trnava-Piešťany jsou od sebe nějakých 50km, tak ať Lubk0 něco navrhne. EDIT: Ok, Madunice můžou být. Jedu tam na víkend, v pátek kolem poledne tam budu a zpět v neděli odpoledne. [upravil dne 8/5/2011 21:38 Béďa] Citovat
Andreww Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Od minula jsem doma zase něco vykopal Mám tu: Alcatel OneTouch 302 s nabíječkou Siemens A50 s nabíječkou a krabicí (bez návodů) Pokud máš zájem, tak se nějak domluvíme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Dobre ... V maduniciach sa aj lahko najdeme, dlha dedina, kde je jedno obrovske parkovisko vedla hlavnej cesty Nemas sancu minúť ... Je to aj pri kostole ... V stvrtok alebo stredu budem vediet, ci budem v piatok mat volno uz kolem toho poledne, alebo az na vecer Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Fajn, tak dej pak vědět kdy se ti to bude hodit a pošli mi do SZ na tebe telefon. Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Béďa> Malůvky máš na mailu, až pak sem si to tady přečetl Dík za ochotu, pak se nějak vyrovnáme. Lubk0> Dík jednak za ty telefonky a druhak za ochotu kousek popojet, máš to u mě. Andreww> Ha Oboje už ve sbírce mám, takže asi posílat nemá cenu. Ale když bys jel někdy na sraz, tak bysme se domluvili nějak třeba na osobním předání. Díky Citovat
gronholmm Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Zeptám se, mám Motorolu MPX200 - je to první \"véčko\" s WM. Bohužel začal blbnout kloub a není podsvícený displej, ale jinak by měl být OK - máš o něj zájem? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Béďa> Malůvky máš na mailu, až pak sem si to tady přečetl Dík za ochotu, pak se nějak vyrovnáme. Lubk0> Dík jednak za ty telefonky a druhak za ochotu kousek popojet, máš to u mě. Andreww> Ha Oboje už ve sbírce mám, takže asi posílat nemá cenu. Ale když bys jel někdy na sraz, tak bysme se domluvili nějak třeba na osobním předání. Díky Já to predse nedelám zdarma, budeš proste muset priznat, ze punto je lepší :D Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Lubk0> Tak to nikdy! gronholmm> To by bylo naprosto super, tu ještě ve sbírce nemám Co by sis za to představoval? Citovat
gronholmm Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 No já nevím co za to, navrhni (jenom chlast se mi nehodí sem abstinent ). A potom bych měl mít i MPX 220 - nástupce s podobnou vadou. samozřejmě ale musíš počítat že oba jsou po několika letech služby v horším technickém stavu krytu (ošoupaný, odřený apod.) [upravil dne 8/5/11 23:51 gronholmm] Citovat
kujon106 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Chlast nevedeš, tak to je těžký. S holkama měnim mobily za svítící LED prasátko (baterka), to by si nechtěl? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 A tepr si s tym prasatkem prisvecujes na chlast Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Hurvajz už je ode dneška doma, takže bohužel, měl jsi napsat, takže je to na Béďovi;) Citovat
kujon106 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Lubk0> Jojo, na to to slouží pěkně Hurvajz> Však já sem ti psal už předevčírem, na to číslo co máš v podpisu (náladě). Ale to je fuk, Béťa to snad zvládne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.