Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pardon že píšu až teď, ale dřív sem se k netu nedostal.

Hurvajzovi sem posílal sms, ale bez odezvy. Tož se nedá nic dělat, budu to muset vykoumat nějak jinak.

Odesláno

Pol cesta, asi najlepšie Madunice :)

S Trnavy 19,4 km , s Pieštan nejakych 15,6 Km

A kedy sa do PN chystaš ? čas ?

Odesláno

kujon106: kreslení už neřeš, nakonec to nebudu zřejmě potřebovat.. ;) Trnava-Piešťany jsou od sebe nějakých 50km, tak ať Lubk0 něco navrhne.

EDIT:

Ok, Madunice můžou být. ;) Jedu tam na víkend, v pátek kolem poledne tam budu a zpět v neděli odpoledne.

[upravil dne 8/5/2011 21:38 Béďa]

Odesláno

Od minula jsem doma zase něco vykopal :) Mám tu:

Alcatel OneTouch 302 s nabíječkou

Siemens A50 s nabíječkou a krabicí (bez návodů)

Pokud máš zájem, tak se nějak domluvíme ;)

Odesláno

Dobre ... V maduniciach sa aj lahko najdeme, dlha dedina, kde je jedno obrovske parkovisko vedla hlavnej cesty :) Nemas sancu minúť ... Je to aj pri kostole ...

V stvrtok alebo stredu budem vediet, ci budem v piatok mat volno uz kolem toho poledne, alebo az na vecer :)

Odesláno

Béďa> Malůvky máš na mailu, až pak sem si to tady přečetl :) Dík za ochotu, pak se nějak vyrovnáme.

Lubk0> Dík jednak za ty telefonky a druhak za ochotu kousek popojet, máš to u mě.

Andreww> Ha :) Oboje už ve sbírce mám, takže asi posílat nemá cenu. Ale když bys jel někdy na sraz, tak bysme se domluvili nějak třeba na osobním předání. Díky ;)

Odesláno

Zeptám se, mám Motorolu MPX200 - je to první \"véčko\" s WM. Bohužel začal blbnout kloub a není podsvícený displej, ale jinak by měl být OK - máš o něj zájem? :papa

Odesláno
Béďa> Malůvky máš na mailu, až pak sem si to tady přečetl :) Dík za ochotu, pak se nějak vyrovnáme.

Lubk0> Dík jednak za ty telefonky a druhak za ochotu kousek popojet, máš to u mě.

Andreww> Ha :) Oboje už ve sbírce mám, takže asi posílat nemá cenu. Ale když bys jel někdy na sraz, tak bysme se domluvili nějak třeba na osobním předání. Díky ;)

Já to predse nedelám zdarma, budeš proste muset priznat, ze punto je lepší :D :D :D:P

Odesláno

No já nevím co za to, navrhni (jenom chlast se mi nehodí sem abstinent :D). A potom bych měl mít i MPX 220 - nástupce s podobnou vadou. samozřejmě ale musíš počítat že oba jsou po několika letech služby v horším technickém stavu krytu (ošoupaný, odřený apod.) :papa

[upravil dne 8/5/11 23:51 gronholmm]

Odesláno

Lubk0> Jojo, na to to slouží pěkně :)

Hurvajz> Však já sem ti psal už předevčírem, na to číslo co máš v podpisu (náladě). Ale to je fuk, Béťa to snad zvládne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...