kujon106 Odesláno 27. září 2010 Autor Odesláno 27. září 2010 Peťo, oč jde? Ale jestli to je tak old, tak to beru všema deseti Citovat
Andreww Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Co by jsi řekl na tyhle moje \"krasavce\"? Mám tu Nokii 3310, Sony Ericssony T100 a Z600 (je stříknutý na červeno) a nakonec \"nadupanou mašinu\" BenQ Siemens EF81. Mobily jsou celkem funkční, ale baterie budou asi nic moc. V rámci podpory koníčka bych Ti je poslal na mě Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 siemens c10 stav jako novy ale death baterka s navodama a zarucakem a s nabijeckou vse v puvodni oranzove krabici EuroTel GO rano se zeptam ženy kde to je bo uklizela komoru a nevidim to ale je tu spousta krabic tak nechci delat hluk. Citovat
kujon106 Odesláno 27. září 2010 Autor Odesláno 27. září 2010 Andreww> To by bylo naprosto super! Díky už předem Ale platit poštu po tobě nemůžu chtít, tak bysme se mohli dohodnout tak, že bych ti poslal peníze za poštu na účet předem, co ty na to? Nevim kolik to může stát, 80kč - stovku? A nebo ti to můžu splatit na nějakym srazu v alkoholu Peťo> Super Pak to nějak taky vymyslíme s dopravou. Každop. zatim dík moc. Citovat
Andreww Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Hodím to z firmy PPLkou, tak uvidím, jestli po mě budou vůbec něco chtít:aut Hoď mi do SZ adresu a mobil. Já už to nějak pořeším. Citovat
lojza Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ahoj, kdyby jsi chtěl, tak bych tu měl mít nokii 5110, 3310, simens s8 a s10. Kdyby jsi chtěl začal bych hledat... Citovat
kujon106 Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 lojza> Určitě ano, díky. Až najdeš, tak se ozvi a nějak doladíme detaily [upravil dne 28.9.10 od kujon106] Citovat
Maverick Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Koukám, že máme stejnou zálibu. Jen já sbírám výhradně telefony zn. Siemens:) Citovat
Qcko Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Nevidim tam Ericsson A2628i, to bol moj prvy mobil, doteraz sa vala doma niekde, vyzera stale ako novy ... pekna zbierka, este by som nasiel aj Sendo niekde, ostatne co mam tam vidim ... ak nemusia byt funkcne a kompletne, tak mam aj SE w810i ... Citovat
Andreww Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 kujon106> Takže balíček odeslán.Krom mobilů je tam jedna Nokiácká a jedna Sony Ericsson nabíječka, k Siemensu jsou tam návody, datový kabel a sluchátka (nebíječka není ). Navíc jsem v šuplíku vyhrabal nevybalený kryt na Siemens A50, tak jsem ho tam taky hodil:papa Citovat
kujon106 Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Velký dík ještě jednou Andrewwovi. Dneska telefonky dorazily a jsou opravdu super! Máš to u mě No a krom tvých telefonů jsem si dnes vyzvedával ještě phonky z dvou dalších zdrojů. Resp. telefonky + dobové materiály + přislušenství + krabice. Zejtra se rozepíšu více, teďka už se mi chce spát Výsledek je takovýto : Citovat
vix Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Sháním archaickou T10. Můj první mobil - aneb příležitostně vyměním nefunkční za funční - moje po 7 letech dosloužila se stříbrným obalem (display podložen gumou) + měl bych tu mít nefunkční origo modrou. Nyní již 4 roky K750i a je to stále príma. Diskuse z obchodu (před 4mi lety): Já : potřebuji vyměnit tohle za něco funčního (ukazuji T10) Slečna ve kvelbu: To je Sony-Ericcson? Já: Ne, to je jen Ericcson. Slečna ve kvelbu: Aha. ... a pak jsem šel koupit nový mobil do jiného kvelbu. Citovat
kujon106 Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 T10 zase ještě tak archaická není. Pamatuju jak sme s ní volali s kámošem do Ameriky a smáli se tomu, jak mu za to neubývá kredit na GO kartě, neb telefon zobrazoval pořád stejnou částku. Jaké pak ale zavládlo zděšení po chvíli kdy už voalt nešlo vůbec a následném telefonátu na GO linku, kde nám bylo řečeno že tento tel. nepodporuje nějakou tu fci aktuálního stavu kreditu na displayi a že máme kredit -30kč Jednu tu mám, nicméně ať s ní dělám co dělám, tak se jeví také jako nefunkční... Citovat
kujon106 Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 No ale ta tvoje historka mi něco připomněla. netýká se to teda tel., ale aut - konkrétně 16V saxa. Kamarád, který ho kdysivá vlastnil, si jel do Citroënu v pze koupit nové olej. víčko. Asi si nějak s chlápkem v Citroënu nerozumněli a tak se prý šli mrknout co přesně chce pod kapotu. Po jejím otevření, kdy Citroëňák zřel v saxu 16V motor prý prohlásil, cituji: \"Co to je? To sem ještě v životě v saxu neviděl\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.