MiloPS3 Odesláno 21. červenec 2020 Odesláno 21. červenec 2020 (upraveno) zdravim uz delsi dobu ma chybu F702 : závada snímače vlhkosti v kabině a teprve tet sem se dostal k nakymu zjistovani.... cidlo je u spolujezce nad kastlikem za tema 3ovalnyma dirkama, uz to bylo zmineny v predchozich prispevcich + foto v cidle je termistor typu NTC 10kΩ svorka 1-2 moturek s vrtulkou + operacni zesilovac JRC4556A napajeno z 12V svorky 4+ 5-,na svorce 6 je signal o frekvenci cca 161Hz (u me) signalizace otaceni moturku vlhkostni cidlo G-UCN.32 Series - 3 s frekvencnim vystupem svorka 3 a to prave odeslo pri naemulovani vlhkosti 55% / 6.5kHz chyba sama zmizela ... svorka 9 +5.8V pro napajeni vlhkostniho cidla , svorka 10 popripade 5 - , svorka 8 NC/nezapojeno ,svorka 7 popripade 3 pres 0 odpor frekvencni vystup cca 5.8-7.2kHz podle vlhkosti pri odpojeni celeho cidla vyskoci nasledujici chyby Citovat F701 : závada sondy teploty v kabině Charakteristika : není charakterizován. F702 : závada snímače vlhkosti v kabině . Charakteristika : není charakterizován. F708 : závada: zablokování rotoru sondy teploty v kabině. Charakteristika : není charakterizován. pro overeni funkce: termistoru - pri cca 25°C na svorkach 1-2 odpor cca 10kΩ, pri doteku se odpor snizuje (pri odpojenem cidle) moturku - vizualne,vrtulka se otaci ,svorky 5-6 frekvence cca 160Hz (cidlo pripojeno,nastartovano,na svorkach 4-5 je 12V) vlhkostniho cidla - svorka 3 nebo 7 proti 5 nebo 10, frekvence cca 5.8-72kHz podle vlhkosti (cidlo pripojeno,nastartovano,na svorkach 4-5 je 12V,na svorkach 9-10 je cca 5.8V) ja ted budu premejslet jestly cidlo vlhkosti naemuluju jinym vlhkostnim cidlem nebo pevnou hodnotou .. Upraveno 6. září 2020 uživatelem MiloPS3 Citovat
peo30 Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Zdravím. Tak bohužel došlo i na mě. Chyba snímače vlhkosti vzduchu v kabině. Celé vlákno jsem prošel, ale bohužel odkaz, který sloužil k otevření manuálu jak rozebrat okrasnou lištu je nefunkční. Mohl by mi prosím někdo poslat nebo napsat jak ji vymontovat? Nebo jak odmontovat kastlík? Předem děkuji. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Lišta se vycvakne (vypáčí) a v ní je nacvaknuté to čidlo. Citovat
skoumi5 Odesláno 30. březen 2023 Odesláno 30. březen 2023 (upraveno) Ahoj Mohl bych poprosit o radu , na diagnostice se.mi ukázala chyba f702 snímač vlhkostí vzduchu a F734 motor dmychadla , a na levé straně u řidiče mi neproudi teplý vzduch ... Mohl bych poprosit o radu co s tím ? Může to být tím snímačem že neproudí teplý vzduch ? Děkuji Upraveno 30. březen 2023 uživatelem skoumi5 Citovat
jarokare Odesláno 31. březen 2023 Odesláno 31. březen 2023 (upraveno) Ne , zaměřil bych se na klapky směšování , levá bude prasklá ... Upraveno 31. březen 2023 uživatelem jarokare Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.