Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

zdravim

uz delsi dobu ma chybu F702 : závada snímače vlhkosti v kabině a teprve tet sem se dostal k nakymu zjistovani....

cidlo je u spolujezce nad kastlikem za tema 3ovalnyma dirkama, uz to bylo zmineny v predchozich prispevcich + foto

v cidle je termistor typu NTC 10kΩ svorka 1-2

moturek s vrtulkou + operacni zesilovac JRC4556A napajeno z 12V svorky 4+ 5-,na svorce 6 je signal o frekvenci cca 161Hz (u me)  signalizace otaceni moturku 

vlhkostni cidlo G-UCN.32 Series - 3 s frekvencnim vystupem svorka 3 a to prave odeslo

pri naemulovani vlhkosti 55% / 6.5kHz chyba sama zmizela ...

svorka 9 +5.8V pro napajeni vlhkostniho cidla , svorka 10 popripade 5  - , svorka 8 NC/nezapojeno ,svorka 7 popripade 3 pres 0 odpor frekvencni vystup cca 5.8-7.2kHz podle vlhkosti

pri odpojeni celeho cidla vyskoci nasledujici chyby

Citovat

F701 : závada sondy teploty v kabině
Charakteristika : není charakterizován.

F702 : závada snímače vlhkosti v kabině .

F708 : závada: zablokování rotoru sondy teploty v kabině.

pro overeni funkce:

termistoru  -  pri cca 25°C na svorkach 1-2 odpor cca 10kΩ, pri doteku se odpor snizuje  (pri odpojenem cidle)

moturku  -  vizualne,vrtulka se otaci :D,svorky 5-6 frekvence cca 160Hz (cidlo pripojeno,nastartovano,na svorkach 4-5 je 12V)

vlhkostniho cidla - svorka 3 nebo 7 proti 5 nebo 10, frekvence cca 5.8-72kHz podle vlhkosti  (cidlo pripojeno,nastartovano,na svorkach 4-5 je 12V,na svorkach 9-10 je cca 5.8V)

ja ted budu premejslet jestly cidlo vlhkosti naemuluju jinym vlhkostnim cidlem nebo pevnou hodnotou :D ..

cidlo_klima.jpg

Upraveno uživatelem MiloPS3
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím. :) Tak bohužel došlo i na mě. Chyba snímače vlhkosti vzduchu v kabině. Celé vlákno jsem prošel, ale bohužel odkaz, který sloužil k otevření manuálu jak rozebrat okrasnou lištu je nefunkční. Mohl by mi prosím někdo poslat nebo napsat jak ji vymontovat? Nebo jak odmontovat kastlík? Předem děkuji. 😉

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj 

Mohl bych poprosit o radu , na diagnostice se.mi ukázala chyba f702 snímač vlhkostí vzduchu  a F734 motor dmychadla  , a na levé straně u řidiče mi neproudi teplý vzduch ... Mohl bych poprosit o radu co s tím ? Může to být tím snímačem že neproudí teplý vzduch ?

Děkuji 

Upraveno uživatelem skoumi5

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...