Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Rozlepení předních čirých světel P306

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

je veliký problém rozdělat/rozlepit přední origo čirá světla na 306tce za účelem nastříkání nečinných ploch do černa ? Dělal už někdo ? Máte foto ?

Odesláno

tak vyndat ty světla šli luxusně, práce na pár minut, ale rozlepit to bude asi problém ty jo, nahřívám jak ďas a to lepidlo je furt tvrdý, taky ste tam měli takovou bílou hmotu ? :D

Odesláno

je to problém, mám ty světla náhřátý, že na tom neudržím ruku, těsně před tavením plastu, ale s tím lepidlem to nic nedělá, zkoušel sem vyloupnutej kousek nahřát mimo a jen to zhnědně ale tvrdý je to pořád stejně :(

Odesláno

tak si nejdřív zjisti jestli je vůbec maj, já už sem psal asi do 3 obchodůa všude mi řekli že už nejsou.. tady na ten ne... jediný kde mi řekli že je sou schopný sehnat je tady, sice to sou valea ale ta cena:o:o

Odesláno

no ja to nahrivam, plast se zacina tavit a lepidlo jakoby nic :D kazdopadne ten napad projet to dokola tim strcenym a naohybanym pliskem neni spatnej akorat sehnat nakej ostrej plech

• O 3 týdny později...
Odesláno
no ja to nahrivam, plast se zacina tavit a lepidlo jakoby nic :D kazdopadne ten napad projet to dokola tim strcenym a naohybanym pliskem neni spatnej akorat sehnat nakej ostrej plech

ahojte .

Ja som nieco podobne vydel na videu ako rozoberaju svetla .

mali elektricku rúru vyhriatu a dali to na 3-4 minut. Potom to vytiahli v teplovzdorných rukaviciach a bez problemov to od seba odlepili . Mam vadne nefunkčne svetla popadal mi v nich chrom, takže chcem snimi robit pokusi, len toho času je malo.

PS: tu je video

ako to rozobera svetlá

[upravil dne 13/10/10 od milacik]

Odesláno

ahojte .

Ja som nieco podobne vydel na videu ako rozoberaju svetla .

mali elektricku rúru vyhriatu a dali to na 3-4 minut. Potom to vytiahli v teplovzdorných rukaviciach a bez problemov to od seba odlepili . Mam vadne nefunkčne svetla popadal mi v nich chrom, takže chcem snimi robit pokusi, len toho času je malo.

PS: tu je video

ako to rozobera svetlá

[upravil dne 13/10/10 od milacik]

Tomu klukovy to fakt jde:super a vysledek je pomalu jak origo;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...