Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

chystm se vyměnit nemrznoucí směs v v chladicím systému svého milačka, tak bych chtěl požádát o par rad jaky typ chladici kapaliny je nejvhodnejší??

Odesláno

Ja som to tiež riešil a dal som origo zmes, akú používa zn. servis Peugeot. Nariedená ma stála asik 2,7 €/l, takže som bol spokojný...teda, ešte som ju nedal, ešte ju mám v garáži v bandaske, ale už je najvyšší čas...

Odesláno

Samozřejmě na českém trhu nejlepší fridex G Plus-VELVANA Fridex G Plus. Nejmodernější chladící kapalina obsahující inhibitory koroze na bázi organických kyselin a jejich solí. Jeho jedinečně antikorozní vlastnosti chrání chladící systém po celou dobu životnosti této kapaliny. Je mísitelný s chladící kapalinou ŠKODA G12 a G12+, se kterou je plně identický. Obsah: 4 l -používáno jako orig.náplň všech nových vozů Škoda koncernu Wolswagen....

Odesláno

Obalem to nebude,je to vykopírované z internetobchodu-ale jak se říká co je psáno to je dáno a to platí o české kvalitě Velvana.Já vím,že je v módě kupovat Shell,Castrol do těch \" :Dstarých sraček\",ale když to lidi chtěj platit ať to platí!!!:D

[upravil dne 1/10/10 od Jindras]

Odesláno

Ešte mi povedzte, ako pníte systém...som dne svypustil destilku, čo tam bola, nalial cca 3l nariedenej nemrznúcej, naštartoval motor a kurňa, ona hladine pekne stúpala...tak mi min. pol litra vytieklo...potom pri odvzdušňovaní zas šla kvapalina cez odvzdušňovák, aj keď bol zavretý, tak som zistil, že sa kúštik odvzdušňováku ulomil a stratil sa O krúžok...a tak je 306ka nepojazdná...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...