fox111fox Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 jj už to mám doma nacvakne se to na staré zrcátko.. ale je to krapet větší než normální zrcátko, jsem mněl vzít menší.. Aku velkost si vzal? Kolko to precnieva? Daju sa aj mansie? A kadial tahas kable? Daj fotky. Je to aj s kamerou? [upravil dne 15/10/10 od fox111fox] Citovat
wojtěch Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 je to 7 palcové jsou i menší větší je to bez kameru kameru jsem vzal zvlášť ještě to nemám zapojené čekám až dorazí kamera a povedu to stropem a pak sloupkem dolů.... Citovat
fox111fox Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 A s ktorou kamerou si to sparil? Je to fakt dost velke. Ja mam pano strechu tak tadial ten kabel nedam. Citovat
Groll Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 no s panoramatkou by to chtělo nějakou bezdrákovku, ale nevím, jestli se to dělá na zrcátko Citovat
wojtěch Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 to je riadne hovado jak v náklaďaku.. :-D to fox111fox : zatím mi nedošla počítám v průběhu tohoto týdne že dojde a pak budu zkoušet jestli to tam dám nebo ne... Citovat
nikol Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 To je velký dacan, abys neměl problém na stk?Že není pořádně vidět s auta:myslim Citovat
wojtěch Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 nikol : ještě nejsem rozhodnut že tam zůstane.. mám ještě jinej nápad.... fox111fox :slnecne clony to je to na zrcátku jak přehodíš když tě někdo oslňuje?? ne to na tom zrcátku není ale ono není jak normální zrcátko je trochu tmavé Citovat
uepepe Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Chlapi nezabudajte aj na bezpecnost...ak sa nahodou s niekym tuknete tak aby vam to nerozbilo hlavu :-) Citovat
uepepe Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 No ja som narazal hlavne na uchytenie aby bolo pevne a drzalo na mieste. A velke to ani nemusi byt ale ked ma ostre hrany.......bal by som sa to tam mat. Radsej by som si kupil asi parkovacie senzory. Citovat
wojtěch Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 držet drží dobře ostré hrany tam nejsou... nebral jsem to jenom kvůli kameře ale že se tam dají i pustit na to filmy jak někde čekám. s 307 se dá parkovat bez problému bez senzorů a bez kamery.. nemám sw takže žádný problém Citovat
Cliwe Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Zdarvim Tech. otázka. Kameru můžu připojit k žárovce zpátečky? Stačí jen + a ukostřit, že? O drát od rádia (zpátečka) Také k tomu + ? Díky Citovat
Cliwe Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Tak dneska jsem zjistil že mam na kameře kterou jsem ješte nanainstaloval ale mam jí už dlouho doma prasklé sklíčko. Ve dne to ukazuje v pohodě a noční neni viďět. Jen ty prasance. Tak budu muset improvizovat. Zkusim sklíčko z hodinek. Citovat
Cliwe Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Chci jí dát do lišty senzorů na couvání. Dám ji co nejhouběji aby se tolik nemazala. Ale musim vymyslet co nejmenší kryt čočky a zároveň aby nepřekážel ve výhledu. Zapojení jsem zkoušel na nečisto. Zdoj el. Od žárovky zpátečky. Ke kameře a k rádiu. Ukostření, ze spodu víka kufru. Citovat
mobilnik Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Ahoj,taky uvažuji o kameře mám 2DIN http://www.tuningcenter.cz/?p=productsMore&iProduct=284&sName=UNI-7011G-2DIN-autoradio-s-DVD-ROCKDALE,-DVB-T,GPS--verze-S60-!!a chci se zeptat na ty vodící čáry s metry co má uepepe na fotce.Jestli jsou součástí rádia a nebo kamery? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.