106sťák Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 chci se zeptat z toho zadku u tý mý nemám dobrej pocit,když se zhoupnu o kouli a zapružím tak mi tam jako něco jemně vrže a když vemu za kola z vrchu a jako tahám k sobě tak cejtím vůli co to teda je?díky za rady..už musím se na to vrhnout... Citovat
h4wk3y Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 at ti s tim nekdo hrka a ty si pod to lehni a postupne davej ruku na jednotlive klouby.... Ale jakmile hrka, kdyz vezmes kolo nahore a lomcujes s nim od sebe k sobe od sebe k sobe, tak to jsou vodorovny tycky... Vymena v pohode, jen mi ani na jedne strane nesel povolit ten sroub u kola a dostat tam flexu je za trest... Mam flexu 125, 150 a 230mm a ani jednou jsem se tam nijak extrovne nevesel ... ale nakonec to povolilo... Ja po tom, co jsem vymenil, tak mam v aute tak nevidane ticho... fakt nadhera... ale jeste neco slysim zepredu, ale to je na dalsi vyplatu ... Citovat
106sťák Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 právě tyčky sem nedávno měnil a je blbost aby to cca 2000km vydrželo a šlo do kytek,myslím ten spodní čep esli to neděla ale nevím Citovat
h4wk3y Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 dyt tu Ferry postoval ten svuj link asi milionkrat, tak se na to mrkni, co mel za priznaky... btw. na ty naprave je takovych choditejk a hejblatek a silentbloku a kdo vi ceho vseho, ze tam je asi milion moznosti, co vse muze byt v haji ... [upravil dne 8/5/11 23:41 h4wk3y] Citovat
106sťák Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 vím to sem koumal,mno začnu asi těma silenblokama... Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 jj znám loni na Breaku jsme to měnili a půlku urthneš a ty co vydrží musíš uřezat ..... mě ještě prasknul ten litinovej držák jak jsem zabral ale naštěstí ho známej co je zámečník svařil líp než byl z továrny Citovat
Cune Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Ty woe Výměnu vodorovných tyček mam taky za sebou, ale že bude blbá geometrie taková věda... to jsem netušil! Měnil jsem i jeden čep řízení, když už pojedu na geo. Objednal jsem se v nejbližším servisu a budu po přečtení tohodle vlákna trnout hrůzou, co tam zkurvěj No co... když to dojebou, pokusím se s nima domluvit po dobrým. Když to nepude po dobrým, bude v TV NOVA reportáž o hořícím servisu Ale ne, nebudu malovat čerta na zeď, třeba jsem zrovna natrefil na šikovný chlapi Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Nemusíš zapalovat servis, když něco neví. To by mohli zavřít asi všechny servisy. Pořádně si to naštuduj, připrav a vyzkoušej si zátěž a bude to na první dobrou. Citovat
Cune Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 P.S.: práci s totálně zarezlýma šroubama na spodku mi neuvěřitelně, neskutečně a úplně nejvíc usnadnilo tato věc: http://www.urybnikacz.cz/fotky7311/fotos/_vyr_81Wurth-rost.JPG Würth - syntetický vysoce výkonný odrezovač Můžu vřele doporučit. Po několika aplikacích se to dostane hluboko do zarezlýho závitu a nakonec to povolí. Citovat
Cune Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Nemusíš zapalovat servis, když něco neví. To by mohli zavřít asi všechny servisy. Pořádně si to naštuduj, připrav a vyzkoušej si zátěž a bude to na první dobrou. To byl trošku pokus o vtip. Ale i přes to, když někde v servisu něco neví, tak ať se na to vy**rou nebo si to zjistěj, pač blbě nastavit zadní nápravu je podle mě \"docela\" hazard se životy lidí, když na to dojde - když tak pročítám zkušenosti kolegů. Pročetl jsem celý vlákno a pochopil jsem, že by v tom servisu měli nastavit výšku auta (třeba stažením pružin). A nebo budu jako idiot platit litr za práci a ještě si shánět a nakládat zátěž??? Kua, kde to jsme??? Dělat práci za servis a platit za to??? Pakliže tedy nenastaví výšku dle zatížení, dělají svoji práci špatně a já to u nich balim a nedostanou ani halíř! [upravil dne 8/8/11 od Cune] Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Můžeš zajít do autorizovaného servisu Peugeot. Nemůžeš tam stát u auta a zkontrolovat, co vlastně nastavili a stojí to kolem 1300. Takže jak chceš. Protože v běžném pneuservisu (za 600) nemají na to přípravky a v předpise nějaké italské geometrie není ani slovo o výšce - proto taky se pracovník bude držet svého pracovního předpisu - zkus mu nadávat, možná to pomůže. [upravil dne 8.8.2011 od P607Olda] Citovat
Cune Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Já se samozřejmě nechci hádat, kde je to lepší. Tady v Plzni jsem nenašel servis, kde bych u zákroku (teď nemyslim geo) mohl být přítomen - nepřijatelný požadavek. Proto si vše dělám sám a jsem maximálně spokojen. Ano, pokud mi tu geometrii udělá někdo známej za pětikilo, tak si to auto zatížim sám třeba rodinou. A rád. Jenže tady v Plzni jsem během několika telefonátů zjistil, že se nikde pod litr nedostanu. A proto, když už za to budu platit tyhle prachy, bych byl docela rád, aby byl naplněn význam slova SERVIS a já dostal to, co si zaplatim v takové kvalitě, jaké to má být. V Albertu si taky nekoupim nahnilou papriku za cenu 80 Kč,-/Kg a budu chtít zdravou. A už vidim, jak za půl roku dojedu do servisu a řeknu jim: \"Hele, před půl rokem jste mi dělali geo a teď mám v hajzlu gumy, chci náhradu škody a peníze za geo zpět.\" Se mi vysmějou do xichtu... proto bych to tam asi zapálil Vypadám jako člověk, kterej nenávidí servisy - skoro to tak je ale, pár slušných a šikovných lidí znám. Bohužel jen pár. Většina servisáků to prostě má pouze jako zdroj obživy a je jim ukradený, co s cizim autem provedou. Takovýho sem potkal v pneuservisu a už tam NIKDY nepáchnu :-D Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 No, já jsem u mnoha servisů došel k tomu, že tam už nepáchnu. Proto se držím toho servisu, kdo si dá říct a udělá mi to na hodnoty, které si přinesu. Dám mu stovku navíc, stranou. Nakonec mi to nejlíp udělá vesnický opravář s jednoduchou geometrií - Motex, jak tam svítí to červené světýlko na stupnici na protějším kole. Zhotovil si ty šrouby - v podstatě prý jde o šroub s oválnou maticí, který se vsune zespodu do prostoru pružiny, ovál se pootočí, zachytí a stahuje se. V autorizovaném servisu na to mají nějaké řemeny s navijákem. [upravil dne 8.8.2011 od P607Olda] Citovat
Cune Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Taky mám pocit, že je lepší zajet k nějakýmu vesnickýmu opraváři, protože s těma lidma je fakt domluva, to souhlasim! Takovýmu člověku potom velice rád zaplatim co si řekne, protože si dá záležet, nechá mě dívat se mu pod ruce a ještě lecos poradí, protože taky zdaleka nevim všechno. Jo a můžu si dovézt vlastní náhradní díly. Jsem se nechal strhnnout a odbočil jsem od tématu vlákna Citovat
Benžík Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Na jakym místě karoserie se měří výška od země? Citovat
h4wk3y Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 nejnizsi misto ve predu a v zadu na prahu... myslim... Citovat
P607Olda Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Pokřivený práh se podrobí tzv. prostorové analýze a virtuálnímu modelování - pak se jdeš podívat na druhou stranu auta, jak to tam vypadá. 14 vs 15 - správně se nastavuje úhel sbíhavosti, např. MOTEX je cejchován v minutách - milimetry se uvádějí jen pro lepší (selskou) představu. Takže dodrž úhel, případně si ho pomocí sinusu a poloměru kola přepočítej na mm. [upravil dne 19.10.2011 21:50 od P607Olda] [upravil dne 19.10.2011 21:50 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.