sanko Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Zdarte tak mám za sebou úspěšné podsvícení řadící páky a stálo me to jen den práce a 5,- za 6x diodu později večer dodám foto Citovat
sanko Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 jj číslice vybroušené zespod, kovovy rámeček a v něm usazené diody a u R byla udělaná přepážka z papíru (čtvrtky) a zalepená tavnou pistolí vše zapojené na stálí proud (radio) Citovat
krtek 2 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 aha tak uz chapem preco 5 hodin prace ale vysledok fakt pekny paci sa mi Citovat
BV406 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 sanko napis presny postup jak jsi to delal a co jsi k tomu vsechno potreboval, diky Citovat
sanko Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 potřeba k tomu je počet diod a barva kolik si zvolíš já sem zvolil 5x modrá dioda 5mm s odporem 510R a jednu červenou se stejnými parametry dále čtvrtku nebo jiný tvrdý papír, letovací tavnou pitoli , pájku + cín , a kulaté železo o průměru vnitřku páky bez té horní krytky s čísli , a pár cm drátu. Postup: nejdříve sem rozebral horní část páky a to tak že opatrně sem horní kryt s čísli vydloubl šroubovakém , potom sem si změřil průměr vnitřního prostoru páky nebo průměr toho plastového konce který ste vyndali s páky (ten s čísli) a podle něho sem si sehnal kovový kruh do toho jsem potom vyvrtal pětkou vrtákem díry na diody, potom sem vetším vrtákem vyvrtal díru do prostřed aby plíšek zapadl do tvaru rukojeti na páce , v té rukojeti je to hodně o tom si vyhrat zaprvé musíte optarně prorazit díru skrz páku od spod až nahoru, hned vedle té vroubkované výplně bílé v páce která zajištuje aby se rukojet na řadičce neprotáčela, já to dělal nažhavenou jehlou o průměru 3-4 mm musíte važně opatrně rovně stačí jen malí výklon a jehla vám vyleze na boku rukojeti a je to v kelu, nejlépe je prorážetod spod i ze zhora pomalu a oni se ty díry potkají , když se vám povede tohle musíte ještě trochu udělat prostor v rukojeti kuli diodám tzn že ty vnitřní platy plastu je jich tam 6 musíte po okrajích zbrousit ale stačí decentně 5mm hlavně si nechat u středu rukojeti ty platy origo protože jinak vám ten plech zapadne ale pokud bude správně měřit tak se vám zasekne u hrany a dál nepujde už přesně nvm kolik to bylo protože sem to dělal před 14 dněma a až včera se mi podařilo sehnat červenou diodu , když budete mit vybraný ten vnitřek tak už jen stačí jehlou vyškrábat ty čísla z vnitřní strany aby byla průhledná potom vezmete ten plíšek kulatý s dírami a do nej usadíte diody ukostřit se to dá normálně na ten plíšek takže potahnete jen plus ale já sem si ten minus stejně navedl je to pro jistotu ty diody k plíšku upevníte tavnou pistolí napájíte drát na diody a tahnete ho skrze páku až na nějaký stálí proud foto bohužel nemám jen finální jinak odpor se pájí na + na diode a plus je ta nožička která v diode má ten menší díleček ale to ví každý červenou diodu na R sem ohraničil čtvrtkou. jinak snad ste to pochopili kdyby ne neni problem znovu poradne krok po kroku vysvetlit je to jednoduche rozebrat, plíšek vyvrtat, rukoješ vybrat ve vnitř, aby se tam diody vešli , potom horkou jehlou udělat opatrně díru na dráty, vyškrabat jehlou číslice z vnitřní strany, a ten plast s čísli je potřeba potom o tu šířku toho plechu zbrousit aby to tam zapadlo Citovat
krtek 2 Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 to sanko co je to ctvrtka ?slovensky nazov nahodou nepoznas? Citovat
chup Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Je to pekné ale na to som až moc lenivý. Takže to obanujem. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 nEJLEPŠÍ POUŽÍT ŘADIČKU ZE STARÝHO MODELU A PŘIPOJIT NA PODSVÍCENÍ POPELNÍKU..PRÁCE NA HODINKU... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 kdybych vám popsal výrobu tak řeknete že vyhořim Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 dobrá svačina v kastlíku na tu nekoukej ta je tam možná dotěď Citovat
sanko Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 tak tojo dobře sladěné ja ted budu predelavat stredovy panel na modro a jeste predelavat budíky do modra plus čudlíky atd... a co v noci nevadí ti to? ja s tím v noci jeste nejel ale vim ze to bude na pytel kuli modré barvě jinak popelník mi bohužel nesvítí takže radio bylo jediné co bylo jakštak nejblíže k zapalovači sem se nemohl dostat Citovat
sanko Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 nieco ako vykres alebo este tvrdsie? jj něco takového Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 tak tojo dobře sladěné ja ted budu predelavat stredovy panel na modro a jeste predelavat budíky do modra plus čudlíky atd... a co v noci nevadí ti to? ja s tím v noci jeste nejel ale vim ze to bude na pytel kuli modré barvě jinak popelník mi bohužel nesvítí takže radio bylo jediné co bylo jakštak nejblíže k zapalovači sem se nemohl dostat vadilo mi to než sem utrhl kus igelitky a přehnul na dvaktát dal sem to do řadičky a síla světla se zmenšila...a jak v zimě hezky hřeje.. 2v1 Citovat
sanko Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 to sem dneska říkal mladé v autě že to v zimě bude supr že se ohřeju ale tou igelitkou bych se bál aby nechytla když to do toho pálí třeba dve tři hodiny volil bych třeba desky na dokumenty průhledné nebo modré Citovat
BV406 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 tyyyy jo, to jsem myslel, ze to bude snazsi ... ... tedy aspon pro me ... taky se do toho asi poustet nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.