Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

stal jsem se staronovym majitelem vozu Peugeot 405 kombi 1905 ccm r.v. 1990 88kw/120hp

Jedna se mi o to, ze se mi asi dvakrat rozsvitila a zase zhasla kontrolka, ktera nevim co znamena :)

Je umistena mezi otackomerem a palivomerem a je to vyrazna cervena kontrolka jako by s ikonkou motoru a takovejako by K z cehoz je jako by zalomena sipka :D

Vim, ze popis neni zrovna idealni, ale kdyby nekdo vedel budu rad za radu.

Jinak kdyz kontrolka sviti jako dnes rano, motor ma nepravidelny chod tendenci zdecaht a i se mistalo, ze nesel za plynem. Po parkrat proslapnuti a protoceni kontrolka zhasla a auto jiz jelo normalne.

Dekuji predem za info.

Petr

Odesláno

Jak říká \"kolega\" - je to diagnostika motoru. Stejnej problém mám u 206. Kontrolka se rozsvěcuje a zhasíná. Ve výpisu chyb je info o chybný lambda sondě - občas dá asi blbej signál a pak se vzpamatuje. Auto jezdí bez problémů, STK a emisema prošlo....

Odesláno

Super diky. Ja mel pocit ze voda v palivu, ale teda aspon uz vim. Hmm takze asi diagnostiku , snad mi ji nekdo v Brne udela na tu 405ku :).

Takze kdyz je potom vsechno OK ma cenu to resit? STK a emise mam rok, ale od predchoziho majitele takze az za rok.

Odesláno

Zdravím tak todle jsem měl přesně já na mí 405. Tenkrát jsem nevěděl co stím a po dlouhým bádáním jsem našel dírku na sání co je mezi škrtící klapkou a váhou vzduchu a když jsme vyměnil hadici tak bylo všechno v pořádku tak se koukni jesti ti to nepřisává vzduch.

Odesláno

Diky moc za vsechny tipy. To sani mrknu diky. Ono to dela jen ted z rana jak je chladneji a vlhko, chvilku ten motor skapina a obcas i zhasne proste nepravidelny chod a nebo kdyz zmacknu plyn nic to neudela a po chvilce motor toci normalne a jede v poradku a kontrolka zhasne. Zkusim tu diagnostiku plus ostatni.

Jeste jednou dekuju.

Odesláno

tak to je dobre vediet..... ja mam tiez benzin sri ale prerobeny kabelaz a zatim nikdy mi to take nesvietilo aj ked viac krat bolo zle :-O.... a v 406 je uz RJ..... aj na dieslaky, sme tam nahodili motor zo signature 1,9 a ppasuje.... len uz s tou riadiacou :-/ inac k tomu benzinu, dobre vediet :-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...