PetrR Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Zdravim, stal jsem se staronovym majitelem vozu Peugeot 405 kombi 1905 ccm r.v. 1990 88kw/120hp Jedna se mi o to, ze se mi asi dvakrat rozsvitila a zase zhasla kontrolka, ktera nevim co znamena Je umistena mezi otackomerem a palivomerem a je to vyrazna cervena kontrolka jako by s ikonkou motoru a takovejako by K z cehoz je jako by zalomena sipka Vim, ze popis neni zrovna idealni, ale kdyby nekdo vedel budu rad za radu. Jinak kdyz kontrolka sviti jako dnes rano, motor ma nepravidelny chod tendenci zdecaht a i se mistalo, ze nesel za plynem. Po parkrat proslapnuti a protoceni kontrolka zhasla a auto jiz jelo normalne. Dekuji predem za info. Petr Citovat
Jirka.A Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Jak říká \"kolega\" - je to diagnostika motoru. Stejnej problém mám u 206. Kontrolka se rozsvěcuje a zhasíná. Ve výpisu chyb je info o chybný lambda sondě - občas dá asi blbej signál a pak se vzpamatuje. Auto jezdí bez problémů, STK a emisema prošlo.... Citovat
PetrR Odesláno 21. září 2010 Autor Odesláno 21. září 2010 Super diky. Ja mel pocit ze voda v palivu, ale teda aspon uz vim. Hmm takze asi diagnostiku , snad mi ji nekdo v Brne udela na tu 405ku . Takze kdyz je potom vsechno OK ma cenu to resit? STK a emise mam rok, ale od predchoziho majitele takze az za rok. Citovat
marko306 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 neni náhodou kontrolka diagnostiky motora oranžová? Citovat
Maverick Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 marko306: Jak kdy, některý modely ji mají oranžovou, jiný zase červenou. Prostě je to peugeot = co kus, to originál Citovat
marko306 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 tak o tom originále viem svoje, hlavne čo sa týka náhradných dielov sorry za Citovat
dolly1010 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 To \"K\" s tou šipečkou je tranzistor Citovat
misacekk Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 Zdravím tak todle jsem měl přesně já na mí 405. Tenkrát jsem nevěděl co stím a po dlouhým bádáním jsem našel dírku na sání co je mezi škrtící klapkou a váhou vzduchu a když jsme vyměnil hadici tak bylo všechno v pořádku tak se koukni jesti ti to nepřisává vzduch. Citovat
PetrR Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Diky moc za vsechny tipy. To sani mrknu diky. Ono to dela jen ted z rana jak je chladneji a vlhko, chvilku ten motor skapina a obcas i zhasne proste nepravidelny chod a nebo kdyz zmacknu plyn nic to neudela a po chvilce motor toci normalne a jede v poradku a kontrolka zhasne. Zkusim tu diagnostiku plus ostatni. Jeste jednou dekuju. Citovat
crazybiker Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 1990 405 a diagnostika? hmmm, ja nemam, a nemali len 94 a vysie diagnostiky?(1,9TD94;1,9-89-90 tiez nemali, resp ja som taky cudlik nenasiel :-S) moj tip , ze to neni dianostika :-D Citovat
Maverick Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 crazybiker: Tohle se týká pouze benzínových modelů s řídící jednotkou. Diesel 405 nikdy ŘJ neměl, takže nemůže mít ani diagnostiku;) Citovat
crazybiker Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 tak to je dobre vediet..... ja mam tiez benzin sri ale prerobeny kabelaz a zatim nikdy mi to take nesvietilo aj ked viac krat bolo zle :-O.... a v 406 je uz RJ..... aj na dieslaky, sme tam nahodili motor zo signature 1,9 a ppasuje.... len uz s tou riadiacou :-/ inac k tomu benzinu, dobre vediet :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.