Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaká kola na 306

Recommended Posts

Odesláno
Když jsme 306 koupili, byly tam nějaké 195/55R15. Po zatížení dřely.

V každém případě, není mi jasné, proč je potřebné mít na autě velké disky, případně neschválená kola. Všem lidem na světě, kromě řidiče, je to šumafuk.

Whoops :myslim .. no nevím, každý říká že to \"líp vypadá\" ..

Odesláno

tady taky kola 15 sire 6 palcu a guma 185/60 a origo stav tlumicu a taky uplne vse v pohode. davej si hodne pozor na ET vol min od 10 max do 20

post-4401-14109612873852_thumb.jpg

Odesláno

Jj nekdo vyse psal tusim ET jen mezi 10-18 .. a sirka tedy mezi 5,5 a 7 palcu jo ? OK

Odesláno

tech mejch 7,5 uz je asi dost, 6 az 6,5 bude suprovej ideal. 15tky, gumu 195/55 a origo podvozek a nebude to mi chybu. ET aspon 15.

Odesláno
Už i ty patnácky mi přišly moc, i spotřeba byla větší.

Hm, mne to ale príde, že 185/65 R14 a 195/55 R15 by na spotrebu mali byť temer identické...tá 15\"ka má cca rovnaký priemer a iba o 1cm väčšiu šírku...nevravím, že to nebude cítiť, al enemusleo by to byť extrémne...jo, iné to môže byť pri prenose nerovností do kasne...

Odesláno
Chtěl bych se zeptat zda jdou dát ráfky z 405 na 306?J

pasuju bez problemou, pripadne sa podložkami upravý ET aby neboli príliš zapadnute v blatníkoch, 405 ma ET 24

donedávna tu na fore bola jedna 306ka v sedane so 14\" z 405 MI16, vyzeralo to slušne.

Odesláno

Tak , kdyz uz se tu reší kola...mel bych taky dotaz ohledne podlozek pod kola repsp. bych chtel koupit 1,5cm podlozky pod 15ky cyclony pac mi prijdou hodne zalezly do podbehu...poradi mi jestli s tim bude nejakej problem nebo tak..????

Odesláno

rb_mates: vysledne ET bude 4 coz uz je docela dost, pokud to mas snizeny muze nastat problem u lemu pri propruzeni.. jo a jinak ti to bude za deste ohazovat celej bok auta (kola budou vylezla).. plus pocitej policajti ktery uz dneska takovy veci jako podlozky maj v malicku.. ;)

Odesláno

sniženo nemam...i kdyz sem chtel, ale kvuli stavu nasich silnic radsi snizovat nebudu...me by se prave libily zarovnany s blatníkem jelikz mam kombika, tak se ty kola v tom mohutnym zadku uplne strati..:(

Odesláno

Jestli máš zadek niž, tak asi čeká repas zadní nápravy.

P306 kombi - Ouragany 16\" z 307 (myslím, že ET34). Vpředu podložky 2cm. Vzadu podložky 2,5cm a zadní pneu škrtalo vnějškem při zhoupnutí. Ubral jsem na zadních podložkách 0,5cm a nechal opravit zadní nápravu, tak snad bude vše OK. Snad Ti to pomůže;).

[upravil dne 25/9/10 od dzavel]

post-11302-14109612940703_thumb.jpg

Odesláno

Díky kluci:super.

Jsou to origo peugeot kola Ouragan 16\". Pokud si seženeš Ouragany z 406, tak ti bude pasovat ET a ušetříš na podložkách a delších šroubech. Tady na foru je má myslím Béďa na červené 306.

Odesláno

dzavel: po repasi uz mam;)..pred rokem...zadek sem nechal dat asi moc vysoko...proto jsou kola jako by zapadly v blatniku, ale ne v podbehu...a 16ky davat nechci, uz ani 15ky nemam v TP a cyclonu se zbavovat taky nechci pac mi k memu auti sedi nejvic...budu je pres zimu davat do matny cerny...tak bych chtel aby byli zarovnany s blatnikem...pac se zase o neco opticky zmensi...

Odesláno

Aha tož to jsem trošku nepochopil:mad: :).

Pokud koupíš nové kola, tak k nim dostaneš typový list a to je pak snadné si je nechat dopsta do TP:super. Pokud koupíš 15\" nebo 16\", tak je třeba být připraven, že vetší pneu stojí víc.

14\" jsou na naše výmoly nejrozumnější:roker.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...