Hadra Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Já chci.... a chci uděla zbytek na přední nárazník. a zajímá mě jak.prostě to chci nalepit na stávající nevkusnej černej nárazník.Ovšem, teď jsem sehnal druhej, tak ho dám spodkem navrch a ono to vznikne taky.Potom jenom vzpery, a kyt a lak. Citovat
Sejki Odesláno 29. listopad 2004 Autor Odesláno 29. listopad 2004 No tak sem si o tom neco zjistil a zjistil sem ze se uz ani tak laminat+priskirice nepouziva ale pouziva se neco lepciho... Citovat
JEHLIX Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Napsán autorem Sejki No tak sem si o tom neco zjistil a zjistil sem ze se uz ani tak laminat+priskirice nepouziva ale pouziva se neco lepciho... A co ...? Citovat
Honza Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Polyuretan ??? Tím myslíš lepení nějakejch plastovejch kousků k sobě ??? Citovat
Sejki Odesláno 30. listopad 2004 Autor Odesláno 30. listopad 2004 Nevim co to je... tak nak to zjistuju ale... je to s nima tezky:) lepe se to tvaruje nez laminat a driv to schne Citovat
rimmer Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 no tak sakra neco nekdo napiste co a jak...se z toho nepotentujete...stejne to nikdo delat nebude kdo nevi, ale jen pro info Citovat
Sejki Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 Ja je zkusim k tomu dneska dokopat... kdyztak to sem napisu... Citovat
CNA Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Pokud se chcete dozvedet neco o laminovani, tak se podivejte treba na stranky www.savex.cz do sekce technologie. Tato firma vyrabi patrne nejdokonalejsi makety letadel z laminatu na svete. Jako modelar jsem se k laminovani take dostal a muzu rici, ze to neni vubec sranda. Lide kteri se tim zivi moc nepovi, nechavaji si knowh how pro sebe nebo dobre zaplatit. Hodne se dnes pracuje i s uhlikovou tkaninou nebo kevlarem. Citovat
Sejki Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 To je hezky ale to bych se asi nedoplatil... Citovat
mk405 Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 narazil jsem na něco zajímavého na www.autohifi.cz: 1. harry - NOVINKA - laminování Zkoušeli jste už vytvořit něco podobného? Nabízíme nový materiál pro profesionální instalatéry:Základové rouno značně ulehčuje práci při laminování doorboardů a jiných vestaveb. Rouno má váhu 300g/m2a napuštěné pryskyřicí vytváří vrstvu o síle cca 5mm v jednom pracovním úkonu.Tímto odpadá pracné a časově náročné laminování jednotlivých vrstev, které je při běžném postupu zapotřebí k dosažení potřebné síly materiálu. Konečná povrchová stuktura je oproti běžnému laminátu mnohem méně náročná na další úpravy, jako tmelení a broušení. Rouno je elastické a umožňuje dobré tvarování i komplikovaných detailů. Šíře: 1,5 m MO cena: 720,- Kč za běžný metr Cena v našem eShopu: 590,- za běžný metr VO ceny a ceny pro členy AHC na požádání. info@doronel.cz 2. All Hmmm, nic až tak vyjímečného. Už dost dlouho nabízíme materiál určený pro tentýž účel. Na rozdíl od výše uvedeného má gramáž 520 g/m takže ještě míň práce a podstatně větší pevnost při jedné vrstvě. Cena Zealum Fix Form Fleece ZPFF-20 je necelou tisícovku za 3 m2 (150 x 200 cm v balíku) takže podstatně levnější. Osobně jsem s ním už dělal a dělal s ním i Super laminátor Zorro. Můžu radit i prakticky z vlastní zkušenosti. Parádně se s tím vytváří i složité tvary (viz. foto z mého kufru ve Vzkazech - starší příspěvky). takže jsem to sem zkopíroval:D, třreba to někomu pomůže. mk:papa Citovat
Honza Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Pokud někdo chcete rouno, tak vám můžu dát kolik potřebujete. Mám ho asi kilometr Ale je to tzv. modelovací rouno. Používá se pro první vrstvu. Pro další vrstvu je už potřeba používat klasický. Ale i s tim modelovacím se dá ledacos vytvořit. Já s nim dělám buď malé veci nebo když je něco hodně členité a složité. Citovat
Fusion Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 ta bedna je super. jakej je ale zhruba pracovní postup? předpokládám nějakou formu, nevím z čeho.. nevím jak bych udělal tak pěkný kruhy... brousit, kitovat atd. umím, na to sem detailista. teoreticky bych do toho sel, udělat si nějakou blbost na ty repra, potřeboval bych tak max 1m2 takže zas tolik vyhozených peněz by to nebylo... pak bych se podělil o zkušenosti Citovat
Honza Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 Ja nevim, ale řekl bych že u týhle bedny na basáky asi formu nedělali. V dost případech se udělá jakási kostra, do ní se implantujou dosedací plochy na repra, pak se to celé potáhne několika vrstvami laminátu a pak už se jen stříká stříkacím kitem, brousí a kituje a brousí a kituje a pořád dokola až je to pěkně hladký. Citovat
Sejki Odesláno 10. prosinec 2004 Autor Odesláno 10. prosinec 2004 a Kde se to da koupit??? ja to hledam a nikde nic:(( Citovat
mk405 Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 je to z www.autihifi.cz z diskuze, debata z 08/12/04 16:08 (bohužel nejde sem dát přímý odkaz ) človíček jménem Harry - http://www.doronel.cz/ človíček jménem All - http://autoaudio.wsc.cz/index.html mk:papa Citovat
michal 206 Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 nevíte kdo koupit levne tkaninu z uhlíkových vláken nebo kevlarkarbonovou tkaninu? gramaz cca kolem 150 g/m3 diky za odkazy m. Citovat
Honza Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Počítej s tim že to bude pěkně mastná cena. Jen tak pro zajimavost, co chceš vyrábět ??? Citovat
michal 206 Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 oba narazniky, predni a zadni blatníky, vyplne dveri, kaplicku, prave dvere, kapotu, kridlo... no a to je asi vse. na sirokou 206ku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.