Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní pneu

Recommended Posts

Odesláno

Ja mám zimné Matadarky 205/60/R16 MP59 M+S a som nadmieru spokojný.Jazdievam do práce ,takže každý deň.A môžem povedať že ma to nikde v snehu nenechalo.Vyškriabal som sa aj z polmetrového snehu.Za mňa výborné.

Odesláno

janik na matador mp59 som este zle slovo nepocul, tiez som ich na inom aute mal (na zaklade odporucani) a bol som s nimi spokojny. Skoda ze sa na rozmer 215/55/r17 nevyrabaju

[upravil dne 18/9/12 09:43 od hipisko]

Odesláno
Jo, akorát na 406 mi Dunlop SP Winter Sport 3D vydržely jednu zimu a tu další už byly \"podměrečné\" takže se Dunlopu už trochu bojím.

Mno ja mám na nich 7000 km a zatiaľ je dezén v pohode, viac za zimu nenajazdím, takže ešte tri zimy vydržia viac od pneumatík na zimu nečakám;)

Odesláno

Tak já nakonec objednal Continental Contiwintercontact TS830 Power , tak jsem také zvědav ;)

Odesláno
madrid napis potom na jar skusenosti
:rokerna P.406 som mal mp58 silika uplná spokojnosť verím že nordiky sú ešte lepšie.Kamarát kupoval v čechách a sám predajca mu povedal nech kupi Matador ako Barum:papa
  • O 2 týdny později...
Odesláno

rad by som sa informoval u niekoho kto už par sezon prezuva zimne pneumatiky MICHELIN ALPIN A4 205/60/16, ide mi hlavne o vydrž dezenu, jazdne vlastnosti by mali byť v pohode

Odesláno

Kdysi jem měl Matador mp55 a vyjelo to i tam kde nevijel traktor (š120l) potom jsem pořídil barumky a to bylo odost horší. Takžě bych se nebál asi těch Matadorek.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...