Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní pneu

Recommended Posts

Odesláno

no hentake disky ale 17\" inak (hortaz diamantee) som chcel kupit aj ja, boli tu dokonca aj v inzercii od Dadadavida :)

Ale odradila ma povrchova uprava a stredova diera ktora tam nieje co nie kazdy

ma moznost vyvazit a ja teda nemam. Ak by som mal tak ich kupim tak isto ako ty,

lebo sa mi pacia, s tym ze by som ich dal opieskovat a naniest praskovu farbu.

Premo, pekna volba a takto presne som to planoval aj ja :)

pohorel som vsak na vyvazovacke :(

[upravil dne 20/10/11 13:02 od Marcel00]

Odesláno

Marcel00:

S vyvažování nemám vůbec problém.....kámoš má ten trn na vyvážení bez středů a dělá to za normál cenu....já si i letní které střed mají nechávám převažovat na trnu bez středu.....je to přesnější než přes střed.....;)

Odesláno
Judesko spominas si?co si pre man robil aku fotku??? tak tu to mas realne a u mna o tyzden...A NEOPAKUJEM SA!!! :-)

[upravil dne 20/10/11 17:28 od godzilaTO]

Spomínam :) a to sa ti podarilo presvedčiť manželku? :papa

post-27076-14109620335575_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

no ja mam zimne 215/55/16 a letne 215/60/16 zimne mam matador MP59 hucia a nie som s nimi spokojny:roll na druhom aute mam matador MP58 A tie tak nehucia ale su to 15 naviem ci to je rozdiel v TP mam zapisane tie letne rozmeri :) a neviem keby ma zastavia zeleny ci by ma moc riesili ale co sa tika toho oznacenia T V W alebo ako to je pozeral som tel.noviny asi pred rokom a ze keby ta zastavia a mas mensiu konstrukcnu rzchlost na tej gume ako je v T.P tak ta mozu d....ť že to je vaha vozidla a rychlost to bolo v novinach tak neviem ci to je jedno:mrk Lebo na druhom aute mam mat V a mam T a ked som isiel do talianska mal som trocha obavi cez Rakusko kvoli pokute

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...