Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám ještě dotaz. Když auto chcípnu tak jak motor doběhne něco jako vrzne. Nebo spíš \"zapiští\" Už topozoruju delší dobu a nevím odkud to jde. Mohla by to být ta řemenice?? Zkoušel jsem ten test jak se udělá čára křídou přes řemenici, ale čára je pořád celá...:myslim

Odesláno
jen doplním, že i model 90PS má odpruženou řemenici..dával jsem SKF, je tam myslim 20tis a zatim nemá známky opotřebení, tak se uvidí časem..ale \"ťuk,ťuk\"...:)

mám na 90 taky odpruženou, když mi odešla ta stará, tak jsem si myslel že se mi něco vysypalo v motoru, vypadalo to jak když klepe ventil. Koupil jsem SASIC a jak jsem ho tam dal tak to druhej den začlo znovu, musel jsem reklamovat a mám tam teď druhej SASIC a ten je už v klidu.

Odesláno

Remenice je vymenena, sla sundat dobre, stacil na to pripravek z pasoviny prisroubobanej za ty zavity. Po vymene nejsou slyset zvuky takovy drnceni a klepani, na volnobeh i v otackach.

Na vnitrni strane guma v remenici vypadala fakt dost spatne a remen se uz neposouva do strany, takze jste zase meli pravdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...