Milhaus_01 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Mám ještě dotaz. Když auto chcípnu tak jak motor doběhne něco jako vrzne. Nebo spíš \"zapiští\" Už topozoruju delší dobu a nevím odkud to jde. Mohla by to být ta řemenice?? Zkoušel jsem ten test jak se udělá čára křídou přes řemenici, ale čára je pořád celá... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Myslíš jako že odchází?? To totiž není zrovna levná záležitost... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 neodchází, prostě si jen píská,cvrliká a vydává podobné zvuky...,dělá to tak skoro všem... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Aha. Tak to je dobře, Tak to si může cvrlikat ještě dlouho. Hlavně když vydrží!! Díky za info chlapíí... Citovat
JirkaB Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 jen doplním, že i model 90PS má odpruženou řemenici..dával jsem SKF, je tam myslim 20tis a zatim nemá známky opotřebení, tak se uvidí časem..ale \"ťuk,ťuk\"... mám na 90 taky odpruženou, když mi odešla ta stará, tak jsem si myslel že se mi něco vysypalo v motoru, vypadalo to jak když klepe ventil. Koupil jsem SASIC a jak jsem ho tam dal tak to druhej den začlo znovu, musel jsem reklamovat a mám tam teď druhej SASIC a ten je už v klidu. Citovat
Benžík Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Remenice je vymenena, sla sundat dobre, stacil na to pripravek z pasoviny prisroubobanej za ty zavity. Po vymene nejsou slyset zvuky takovy drnceni a klepani, na volnobeh i v otackach. Na vnitrni strane guma v remenici vypadala fakt dost spatne a remen se uz neposouva do strany, takze jste zase meli pravdu. Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 To jsem rád, snad to bude držet dlouho a nebudou s tím problémy ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.